Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem a vonóhorgon fog elbukni az adás vétel
Van rajta vonohorog?
Most van egy Audi A5-öm eladó. Persze nem 2milláért, de az iszonyatosan jó kocsi. 240Le, 3.0 V6. Megy úgy mint az FZ1
Nem vagyok benne biztos hogy az a diesel boxer egy életbiztosítás. na meg azert egy, vectra, mondeo kaliberu autoba inkabb nem ulok
Akkor a bőség zavara lépett fel, mert annyiért igencsak lehet mazsolazni.
Majd minden markából lehetne sorolni bőséggel...
Belefér ebbe terepjárótol kezdve a sportosabb kombin át sokminden.
2ert meg ígéretesnek tűnő Foresterek is vannak. Azokról nem igen van panasz. Nagyok, erősek, állandó összkerékhajtás is pipa, szóval
A passatomat 1.4-ért adtam el Bonyhád mellé
Van baj am a fantazinevekkel. 2,5tdi semmikepp. Van egy 110lovas. Kene melle egy 131lovas, valami majdnem fullextras hetvegi auto.

Gto, attol fugg milyen autó, 2m atirva leszervizelve.
30mm még határeset ill. belefér kategória.
Ha többet kell lehúzni, akkor utana kell pattintani az elejét is és nincs gond a geometriaval. Ellenben kicsit nehezebben borítható az alacsonyabb tomegkozeppont miatt
4Motion a neve a 4wd-nek a vw-nél, az audinál quattro, a seat és a skoda sokkal durvábbat használ : 4x4 Azért mert más a fantázianeve ettől még lehet ugyan az. Passat halytással nem lehet mellényúlni, az a legjobb. Golf 4-em nem állandó 4wd volt hanem Haldex, semmi baj nem volt vele. Télen mentem ott ahol a terepjárók. Vontatni 1.7-et tud. 2t-ás horog csak a 2.5tdi-n van, de az meg szar.
Mennyi kavics van rá?
Állandó összkerékhajtás mennyire kikötés?
De azt nem vezetheted B-vel, es nincs nagyobbra...
Egy 3,5-es range rover siman elrant egytonnat.
De egy ducato 2,5 lazan.
Sorold :D de ne a zoldseges mercivel kezd meg ne a landcriuserrel ami 15eves koraban is 3millio
Nézz utána a Haldex hajtásnak ;)
Kocsi meg hogy ne lenne olan, ami a vazoltaknak megfelel ...
Fejből mondok vagy 30at
De akkor miert 4motion a neve ha nem is a hajtas van alatta? Neked melyik van? Mukodik jól , fogyasztasa tobb, vagy nincs mihez viszonyits?

Vicc hogy nincs olyan auto amiben el lehet ferni, megbízható es tudom vele huzni a ~1tonnas futot
Egyik se. A hosszmotoros audi-vw mind allando 4wd vagyis quattro, a keresztmotorosok pl golf4, a3 azok 4motion vagyis kiporgesre kapcsolja a haruljat.
Vanyek! A passat syncro vagy 4motion ? Kinéztem egy 4motion 131lovas passatot de nem tudom mennyire jó a 4 motion
Az ilyesmit nem sínyli meg túlzottan a motor geometriája?
Na én zúzok szüretelni...
Gurul valaki ma du. valamerre? Csak hogy igyak e vagy sem...
Kényelmes ez így is!
Dehooogy.
Csak gondoltam úgy lehet kényelmesebb lenne.
Miért, úgy láttad hogy pipiskedve próbáltam kiküzdeni magamat az útra? Rágalom!
H 30mm-el lejjebb kerüljön a motor segge

Ez mir is jó?
Minek?