Standby.
Most esik.Igy marad egy kipufogorendszer leszedes.
Ha kesz van jovoheten var 10 erdei kobmeter tolgy.
Ugyhogy a honap ket utolso hetvegeje kozul az igeretesebb idot adot kene kinezni.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.Nemrég vettem egy sv 650 n-t,2004-t,az ülés alatti kis idom hiányzik róla és ezt keresném.Valakinek van ötlete honnan lehetne,nem arany árban megszerezni?Bontókban már érdeklődtem,de eddig sikertelenül.
Köszi a segítséget,előre is!
szerintem csukott szemmel is úgy még ki is próbálnám, hogy odamenni kocsival a kapuig délelőtt, estig feltekerni az Edelwissspittze-re és ott aludni majd másnap lejönni. Így biztosan beleférne
Oda csak úgy van értelme ha mögöttem jön a túristabusz utána meg még 10km kocsisor
Amúgy tegnap este csak úgy elmentem egy kicsit a városban, mert a kiscsajszi palacsintát kért vacsira amiből én is jól bezabáltam szóval volt mit letekerni. Nagyon sokan voltak kint biciklizni futni sétálni, tök jó volt. Holnap ha jobb idő lesz lehet megpróbálkozok Dobogókővel
igen, megjött és nem bántam meg eddig legalábbis bejön
már mentem vele kb. 32km-t, de úgy érzem nem fognak úgy gyülni benne a km-ek mint egy motoros járgányban mindenesetre még itt Pesten is egy másik világot lehet megismeri biciklivel, olyan helyekre bemenni ahova rendszámos járművel nem lehet, ahol eddig csak elhúztam 50-60-70-nel a főúton
Egy ilyen lehet nem ártana.
http://www.ebay.com/itm/Honda-...