Nehéz úgy, hogy ne takarja ki a műszerfal egy részét. Agyalok konzolon, de nem nagyon van hova.
A kormányt nem akarom felpakolni. Az óra és a plexi között van némi hely, már csak a rögzítési pontokat kellene kitalálni.
Dehogynem.
Az összes tanktáskára aplikált telefon,gps tartó mókusvakítás.
Folyamatosan le kell a pö...d irányába nézni hogy lásd és az obertauernen vagy a stelvión balesetveszélyes.
Ez a bizgere még valahogy használható a képen lévő ötliteres daypack al még istenes mert kicsi,nagyobbakkal nem férsz el.
Ez nem ugyanaz.Az engage szériából van ez a két hegedűtok alakú telós a sima az 7 literes,kicsi az XL az 10 lieres.Első körben lőttem egy olyat,viszont túl magas volt és a lelógó "csőr" miatt nem leheterr előre tolni így habár volt hely még elöl nem értem el vele a kormányt.
Elpasszoltam.
Most volt igaz még mindig fájó áron egy használt engage sport. Ez lenne.
Ez az evo sport elődje.
Már nemigen gyártják.Elfekvő és használt darabok bukkannak fel de ritkán.
3 éve vadászom 130 euro alatt és mindig lecsúszok egy ilyenről.KB 4-5 ment el 140euro felett.
Az utolsó valami hülye duma miatt nem engedett 10 eurot hogy megfogta John McGuinness is.
Ahogy nézem ehhez inkább valami ilyesmit tudsz tenni, de nem tűnik túl stabilnak, ha mozgatja a menetszél, vagy csak a motor mozgása (lásd döntögetés) zavaró lehet?:
Ezen nem veszunk ossze, pláne mert az osszeg jelentos /cca 13-15/ része csak a gorgozes. A szelepeken tényleg spórolhat egy 1000-1500at /nekem az nem oszt nem szoroz... ha már lennt a gumi, akkor kicseréltetem / centirozni ugyis kell. Szóval mint említém, a 20talán betakarja. A tobbi csak szarrágás meg alkudozás kérdése
Nálunk abból áll egy gumicsere hogy egyet levesz és egyet felrak, na most ha ugyanazt veszi le és rakja vissza nekem csak 1x kell fizetni, Új gumik ezért nem kell szelepet cserélni. Szerintem...
Van ott egy pár régi bombatölcsérnyi kátyú amit mindig betömnek valamivel, de az nem tartós, kiszedi az időjárás is meg az autók.
Jó lenne újraburkolnák azt a szakaszt is!
A kormányt nem akarom felpakolni. Az óra és a plexi között van némi hely, már csak a rögzítési pontokat kellene kitalálni.
Az összes tanktáskára aplikált telefon,gps tartó mókusvakítás.
Folyamatosan le kell a pö...d irányába nézni hogy lásd és az obertauernen vagy a stelvión balesetveszélyes.
Ez a bizgere még valahogy használható a képen lévő ötliteres daypack al még istenes mert kicsi,nagyobbakkal nem férsz el.
Elpasszoltam.
Most volt igaz még mindig fájó áron egy használt engage sport.
Ez lenne.
Ez az evo sport elődje.
Már nemigen gyártják.Elfekvő és használt darabok bukkannak fel de ritkán.
3 éve vadászom 130 euro alatt és mindig lecsúszok egy ilyenről.KB 4-5 ment el 140euro felett.
Az utolsó valami hülye duma miatt nem engedett 10 eurot hogy megfogta John McGuinness is.
Milyen telótartó?
Lehet az is vagy 3000 párban
Picit nagyobb lett az uj liblingem.
Ha te szereled ki/be, akkor talán betakarja a 20.
Gumi fel/le 2x2, gorgozes 2x, szelepcsere 2x, centir 2x... lehet matekozni
El,sot meretesebb az utod.
Szal érdekel valakit egy kappa TK765 tanktáska?
Jó lenne újraburkolnák azt a szakaszt is!