Majd.
A hosszútávú tervekkel hadilábon állok.
Jelenleg ey project keretén belül világverő motor készül.
Hengerfúrás,tulméretes vertex dugo,akksi,4db forrfüles kerekszemű saru és egy tömítéskészlet képében.20 rugo úszott.
Ettől rremélem hogy állványon egészségesen kipörgő digó nem fullad ha ráülök és 3 barnal több lessz a kompresszio.
Ha nem zavar hogy jóidő esetén van hogy 20-an kergetitk egymást a vérprofi pályázós ovistól az 50-es dóviles csávóig bezárva vegyesen simán jó.
Én hét közben mennék akkor nem temetek magam alá olyat aki féktávon beszúr nekem egy joggal 13 évesen.
2 éve beszéltünk a Timmelsnél egy magyar,ott élő sráccal,szerinte le szoktátk időnként zárni 2 órára és olyankor csak egy irányba engedik a motorosokat,ez bejövősebb a pályázásnál.
A timmelsjoch-on egy olasz srác fehér streettel azt ecsetelte hogy elhagyta a gps-ét.........az enyém hogyhogy fenn van.
mondom home made kínai biciklitartó és egy gopro adapter miatt.
Egy kóton meg pacsiztam egy pár némettel akiknek a manusznak is meg a csajnak is streetje volt.
Nomeg voltam neukirchein-ben a tridays helyszínén.Kár hogy 2 hónappal utána.
Sziasztok. Volna egy kérdésem , hátha valamelyikőtök tud segíteni. Sv 1000 s alcsony fordulaton elkezdek gyorsìtani egy pillanatra berázkodik a blokkba valami . Elhagya ezt a fordulatot utána semmi és inkább 1-2 ben csinálja . Kuplungja csinálja ?
Kár hogy későn indultunk és Bonyhád-Pécs között ránk sötétedett.
50 köbcenti tömény adrenalin.
A hosszútávú tervekkel hadilábon állok.
Jelenleg ey project keretén belül világverő motor készül.
Hengerfúrás,tulméretes vertex dugo,akksi,4db forrfüles kerekszemű saru és egy tömítéskészlet képében.20 rugo úszott.
Ettől rremélem hogy állványon egészségesen kipörgő digó nem fullad ha ráülök és 3 barnal több lessz a kompresszio.
Mikor tervezel menni? Lehet kinéznék én is egy fél napra.
Én hét közben mennék akkor nem temetek magam alá olyat aki féktávon beszúr nekem egy joggal 13 évesen.
De én beszarnék.
mondom home made kínai biciklitartó és egy gopro adapter miatt.
Egy kóton meg pacsiztam egy pár némettel akiknek a manusznak is meg a csajnak is streetje volt.
Nomeg voltam neukirchein-ben a tridays helyszínén.Kár hogy 2 hónappal utána.