Mai motorozás alkalmával elindulást követően csúszott a kuplungom, de elég durván. 4.-ben már kb nem is gyorsult ha hirtelen odahúztam. Visszagangoltam üresig, majd megint elindultam és a hiba meg is szűnt, hazáig (50km) nem is jelentkezett, pedig direkt többet kapcsolgattam. Valaki járt már így? 1000-es gép. Folyadék szint megfelelő, munkahengert pont egy hete puccantottam meg. Előfordulhat , hogy a főmunkahenger valamiért egy picit "kint" maradt? Olajbeöntőn benézve a kosáron nem látok semmi beverődést. 2500km-t tettem eddig bele de nem volt ilyen gond.
577 nyugati oldalán felfelé haladva régen volt egy kurva nagy kátyú. Egyszer nagyon elkaptam GS-el, de azt hittem hogy befoltozták...hát nem!
Jelentem, a kátyú megvan és mélyebb és nagyobbat üt mint valaha. Mindkét felnimbe beleütött, de nincs lassú defekt...vagyis egyelőre nem vettem észre. Szerintem megcsináltatom a következő gumizásnál.
Ha nem ereszt van neki veszélye ha így használom? Mindjárt lövök róla fotót!
Na de hadd tartsa őket bizonytalanságban, rágják csak körmüket, hogy honnan fog vásárolni és ha szerdán felhívja őket akkor a felszabadult adrenalintól nagyobb árkedvezményt adnak!
Sziasztok! 2007-es Suzuki SV 650-es keresek lehetőleg gyári bukócsövet. Sok boltban érdeklődtem, de mindenhol nemleges volt a válasz. Régebben egy német webshop-ban láttam, de sajnos nem mentettem el az URL-t, valami motor...24. Tudtok ajánlani valami beszerzési forrást? Segítségeteket előre is köszönöm.
Hirtelen felindulásból mentünk arra hogy ne ugyanazon az úton kelljen hazának menni, na meg már ránk sötétedett. Legközelebb szólok mert nem jó a lapos kerék
~melegen allitom a nyomast, indulas elott hidegen nemtudom mennyi van benne. Szerintem nem melegszik meg a mostani tempoban olyan drasztikusan hogy felvandoroljon 2bar fole sokkal
Ha csak itthon motoroznal akkor siman kibirna, de azokon az erdes aszfaltokon gyalulja a gumit. Bt023 birja nekem nagyo 1,5et kopott a 4000alatt pedig en driftelek 1,6os nyomassal jol is tapad
Jelentem, a kátyú megvan és mélyebb és nagyobbat üt mint valaha. Mindkét felnimbe beleütött, de nincs lassú defekt...vagyis egyelőre nem vettem észre. Szerintem megcsináltatom a következő gumizásnál.
Ha nem ereszt van neki veszélye ha így használom? Mindjárt lövök róla fotót!
Meg tudja valaki mondani hogy mennyibe fáj 2 felni görgőztetése?
(persze gumiszereléssel együtt)
Regeneralodom.
Ma is olyan szornyu lusta voltam hogy csak kitoltam a napra a motort.
Azert se szolok.