szombaton éjjel mánfa-sásd-kaposvár vonalon sem volt sok világítás, főleg mikor mindkét oldalról erdő vett körbe, nem is nagyon jöttem 70-80-nál többet, na meg az erdőlakókkal sem akartam közelebbről megismerkedni
ez a kb állítás nem sikerült elsőre, még a közelében sem jártam a jónak azért kérdeztem mi a gyári beállítás mert ha az nem jó onnan már tudok valamerre indulni
Én úgy olvastam, hogy 10 méteren kell 20 cm-rel lejjebb lennie a vetített képnek. Tehát közvetlenül a lámpa elé tettem egy kartont, ami a földig ért, azon bejelöltem a csíkot, aztán elvittem 10 m-re, és úgy állítottam, hogy 20 centivel alacsonyabbra vetítsen
Ezzel vettem a gépet, leszedtem nem használom. Majd küldök róla képeket. A festése nem a legszebb, de masszív darab.
Én Kecskemét mellett lakom, de motorral nincs leküzdhetetlen távolság :)
Szia! Köszönöm érdekel. Rákospalotán lakom, mikor tudnánk találkozni? Sajnos nem sürgős, mert a boka törésem miatt még nem tudok motorra ülni Remélem, ha fent lesz a bukócső nem lesz több balesetem
Ezt én is tudom,de az kéne hogy hány méterre kell a faltól milyen képet vetíteni a lámpának :D megyek én nappal is de ha egyszer rám sötétedik kell a villany
Az ám. Ki.bszott lámpa meg az eget vereti. Vasárnap állítottam rajta elég sokat lefelé de még mindig nem az igazi.
MZ-m volt előtte annak olyan fénye volt hogy csak na, hasonló körlámpa, H4-es izzó 55/60W.
Nem értem miért ilyen trágya az SV világítása.
Na merre van a leírás?
valaki mondja meg legyen szíves hogy abban a nyamvadt szerelési könyvben hol van a fényszóró beállításának leírása? 650N Y
Tegnap és tegnap előtt éjjel közlekedtem nem sok mindent láttam, és még finoman fogalmaztam. Szerintem ettől sokkal jobban kéne adni a fényt a lámpának.
Szia!
Hazafelé bementem a Motostyling üzletébe Újpesten az Árpád úton. Sajnos bejött amire számítottam, semmi bukócsövet nem tudtak ajánlani. Valószínűleg marad az egyedi gyártás. Tudtok ajánlani valakit Pesten vagy a környéken?
Amúgy nekem van a ciberén vadriasztó (nem én raktam fel, így vettem).
Kvvajó azon ilyen semmi piláccsal tolni éjjel egykor.Egy nagy fekete paca vesz csak körbe.
Én Kecskemét mellett lakom, de motorral nincs leküzdhetetlen távolság :)
Nekem van egy pár bukócsövem elfekvőben.
Motorozz nappal.
MZ-m volt előtte annak olyan fénye volt hogy csak na, hasonló körlámpa, H4-es izzó 55/60W.
Nem értem miért ilyen trágya az SV világítása.
Na merre van a leírás?
http://www.biker-discount.co.u...
valaki mondja meg legyen szíves hogy abban a nyamvadt szerelési könyvben hol van a fényszóró beállításának leírása? 650N Y
Tegnap és tegnap előtt éjjel közlekedtem nem sok mindent láttam, és még finoman fogalmaztam. Szerintem ettől sokkal jobban kéne adni a fényt a lámpának.
Hazafelé bementem a Motostyling üzletébe Újpesten az Árpád úton. Sajnos bejött amire számítottam, semmi bukócsövet nem tudtak ajánlani. Valószínűleg marad az egyedi gyártás. Tudtok ajánlani valakit Pesten vagy a környéken?