Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért annyira nem öngyilkos jelölt. Pl tegnap is egy hosszú beláthatatlan balosban, nem előztük meg a kocsit előttünk, hanem követtük az egyenes szakaszig.
Nem hülye a Cápa, csak játssza...
Volt.
Bef...tam.
Volt valami szituáció?
Az nem vicces.
Kiabálok a sisakban ne lépj le,ne lépj le,ne lépj le...............csakazértis lelép én meg keresztben állok meg.
Enyhe havazásban én is mentem, de ez már kalandosnak tűnik.
Ha osszevissza velemegy minden életveszélyes helyzetbe akkor tuti nem mennek utána
Nem fogja,ilyenkor még rugalmasak az o gyűrűk.
Új lánccal átverettem Ukrajnán,Erdélyen 60-70%-ban esőben,hóban,dzsuvás utakon,semmi problémát nem okozott,mellesleg olyan hideg volt,hogy reggel a könyökömmel törtem fel a jeget a motorülésről,a Szent Anna tavat meg azért kellett kihagyni,mert a leesett 6-8 cm hóban az endurósók fetrengtek,így visszavonulót fújtak...
Jó gumival szépen lehet esőben is suhanni.
Megvan a feelingje az esőmotorozásnak is, de utána takarítani a motort, lekezelni a bőrcuccokat, lánc is megkapja a magáét...szóval a napsütést jobban szeretem.
Már tudok válaszolni is.
Az. Reggel le is vittem a motort a garázsba.
Persze, jó lesz holnap is.
Amúgy kezdem megszokni a vizitúrát.
Bár a sebesség a nem túl acélosan lájtosról a csigalassúra változik.
Lánc csere után GO dolomitok fehérvárig eső,majd másnap is.

Még él jelentem.
Mekkora blama lenne már az első utamon kimosni a csapok közül a kenőanyagot.
Egyébként meg tisztul az idő.
Inkább a hátadon viszed haza és otthon nézegeted?
Fasza időnk van...
Ha délután is esni fog, vasárnapra is jó lesz a láncszerelés?
Nem szeretném rögtön felavatni.
Te meg összefosnád a bokád, ha a Cápával kéne menni 50 km-t...
Te nem csak nethencego vagy
?En?
Nethencego
Mittudomen.
De o dontese.Ertem,nem ertek vele egyet,de elfogadom.
Ilyen es kesz.
Tulsagosan nagy eselye nincs hogy talalkozz vele mert tat-hereg-dobogoko vonzaskorben forgalommentes reszen fordul elo vagy melozni megy,egyesen p.vorosvar kornyeken.
Hogy mast nyir ki az sem raz meg kulonosebben.
Mindig is lesznek zakkantak hogy most capi vagy mas az irrelevans.

Amugy szerintem szarul menne h.ringen mert a hsz.eit figyelve eloszoris erobol megy igy tepi a gumit es csuszkal keresztbe-kasul ami latvanyos es izgi de idore halal,a masik hogy szerintem nem erdekli az a fajta preciz mericskeles a fekkel,gazzal,fokozatokkal amibol egyre jobb ido kerekedik ki.
Tehat ha lehetne is szarik a hringre.
Hringen 2percen belul van?
Igen, én is ebben bízom, hogy nem én fogok éppen arra járni....

A baj az, hogy jópár hasonló mentalitású figura van, és rendszeresen csapkodják el a motorosokat mikor nem adja ki, akár autóból, akár másik motorral.
Én értem cápit.
Az hogy ő kinyírja magát az nem igen tzavarja.Van olyan szerencsés hogy szerintem nem.
Az meg hogy rádesik statisztikailag elhanyagolható.