Ne légy levi.
Kb 10-12-db ot első körben láttam hűtőt.
Az más kérdés hogy sérülésmentes az 60-100e körül van.De két héten belül a világvégéről is ideér.
Amúgy meg ha nem gyűrted labdává vagy reszelted komfettivé egy jó hűtős csodákra képes.
Bár ha ennyi KO akkor neked is reszeltek így a motorozás lesz a legkisebb gondod.
Azért vannak érdekes megoldások ezen a típuson. Pl. a kipufogók és indexek elhelyezése az én gyomrom számára teljesen emészthetetlen.
Amúgy viszont tuti jóféle gép.
En azert adtam fel a vetelt mert ha valami kell hozza, mondjuk egy hűtő akkor lehet damegy a szezon mire talalok. Na meg eladni szinte lehetetlen, de ez most az svnel is fennall
Van egy 2000-res évjáratú a Full Gasnál is, valami 750-ért kínálják. Mondjuk szerintem törött volt az eleje, de amúgy elég mokányul néz ki, még ha nem is teljesen gyári.
"Bár a Triumph hamar reagált ezekre és többször is átdolgozta a gyújtás és a befecskendezés elektronikáját, csak az 1999-ben végrehajtott modellápolás vetett véget a kisebb-nagyobb gondoknak. Azóta a Speed Triple a Daytona 956 cm3-es hajtóművét birtokolja, és visszafogott fogyasztás mellett erőteljes teljesítmény-kibontakozással és példamutató gázreakciókkal győzi meg a vásárlókat."
Keresem én is a nem össze illő dolgokat a két évjárat között.
De 97-es lévén kizártnak tartom hogy 955 legyen, ha csak tényleg nem a blokk cserélve volt.
Kb 10-12-db ot első körben láttam hűtőt.
Az más kérdés hogy sérülésmentes az 60-100e körül van.De két héten belül a világvégéről is ideér.
Amúgy meg ha nem gyűrted labdává vagy reszelted komfettivé egy jó hűtős csodákra képes.
Bár ha ennyi KO akkor neked is reszeltek így a motorozás lesz a legkisebb gondod.
Amúgy viszont tuti jóféle gép.
Utánanézek egy-két dolognak, meglátjuk mi jön össze.
Nem csak te mennél érte.
Ennyiből kijönne egy 0 km-es street.
Ezzel szemezek.Ha lenne zsé már itt állna.
A kupec is megmondta.
De 97-es lévén kizártnak tartom hogy 955 legyen, ha csak tényleg nem a blokk cserélve volt.
A hirdetett az egy T509-es lehet.Ammeg szerintem 885-ös.
Én végignézném helyedben pl a bikepics ide vonatkozó részét.
Elég jó támpont különbségekben.
Mindenesetre lekérdezem majd a tulajtól, tudja e egyáltalán mit árul.
97-es motornak nem sok a 123 ezer kilométer