Viszont amit írsz és ahogy olvasom is a leírást róla valami nem stimmel az én általam nézett hirdetésben.
1999ben került csak bele a 955 blokk a Daytonából, ez ha 97-es nem lehetséges, úgy hogy vagy elírva van valami vagy másik blokk van a gépben.
Konkrét tipussal nem de de itt azt írják a 97-es még 885-ös.
2002-től már kijavították az inyektor gyerekbetegségeit.
Jellenző a gyárra hogy a modellciklus alatt rengeteg apróbb fejlesztést és javítást csinálnak így az aktuális vin szám alapján lehet alkatrészeket rendelni mondjuk itt.
Alapvető kopó-fogyó dolgok fékbetét,olajszűrő stb teljesen átlag árakon van.Az apró bibi az a blokk alkatrészek,csavarok vagy a pofáraesés utáni renoválás.Nem is bibi csak annyi hogy nincs (vagyis van de szerintem nem minden) mondjuk a ricsibontónál a sugonál kazalban a bontott speed.
Innentől fogva vagy ebay,vagy márkakereskedés vagy az említett link.
A kereskedés az kereskedéses áron van Kb ugyanolyan mint bármely japo,de csak egy van belőle pesten a damjanics,az ebay azt meg kell nézni a linkelt meg KB a damjanics felett van mert postázzák de nem kell érte egy métert se menni.
Skacok, van itt valaki akinek esetleg lenne tapasztalata régebbi Triumphal?
Kinéztem magamnak egy 97-es Speed Triplát.
Alkatrészellátás ami érdekelne és az áraik, jóval zúzósabb mint az SV-nek?
Amúgy ha valakinek van tapasztalata a típussal kapcsolatban jöhet minden, jó és rossz tulajdonságai.
Akkor most nagyon pipa vagy?
Csak óvatosan, kezed el ne törd, mert a végén nem lesz kivel hömpölögnöm
Kicsit vagyok csak irigy, mert Én is megyek egy hétre csillagtúrázni az olaszokhoz
1999ben került csak bele a 955 blokk a Daytonából, ez ha 97-es nem lehetséges, úgy hogy vagy elírva van valami vagy másik blokk van a gépben.
Ezt a gépet nézegettem:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_speed_triple-9267549
2002-től már kijavították az inyektor gyerekbetegségeit.
Jellenző a gyárra hogy a modellciklus alatt rengeteg apróbb fejlesztést és javítást csinálnak így az aktuális vin szám alapján lehet alkatrészeket rendelni mondjuk itt.
Alapvető kopó-fogyó dolgok fékbetét,olajszűrő stb teljesen átlag árakon van.Az apró bibi az a blokk alkatrészek,csavarok vagy a pofáraesés utáni renoválás.Nem is bibi csak annyi hogy nincs (vagyis van de szerintem nem minden) mondjuk a ricsibontónál a sugonál kazalban a bontott speed.
Innentől fogva vagy ebay,vagy márkakereskedés vagy az említett link.
A kereskedés az kereskedéses áron van Kb ugyanolyan mint bármely japo,de csak egy van belőle pesten a damjanics,az ebay azt meg kell nézni a linkelt meg KB a damjanics felett van mert postázzák de nem kell érte egy métert se menni.
Kinéztem magamnak egy 97-es Speed Triplát.
Alkatrészellátás ami érdekelne és az áraik, jóval zúzósabb mint az SV-nek?
Amúgy ha valakinek van tapasztalata a típussal kapcsolatban jöhet minden, jó és rossz tulajdonságai.
Én tankoltan,volt egykis lassulàs ,Tàrnoknàl lejöttem,Sóskút Biatorbàgy felé
Volt matekolas az iszonyat dugoval.
Na és rojtos már a gumi széle?
Csak óvatosan, kezed el ne törd, mert a végén nem lesz kivel hömpölögnöm
Kicsit vagyok csak irigy, mert Én is megyek egy hétre csillagtúrázni az olaszokhoz
Ha hazaértetek teszel fel pár videót?
Kaunertal pipa.
Giovo pipa 2x.
Timmersjoh pipa.
Gerlos holnap.