Én SV650-be már raktam K2 1000-ét. Tényleg belement egy az egyben, de az akksi dobozon akkor is faragni kellett. A tartályt megfordították a 2003 utániakon már, de pozícióra ugyanott van a rugóstaghoz képest.
Rakott már valaki sv1000-be hátra gsxr1000 hátsó rugóstagot?
Olvastam ezer fórumot, elvileg a 2003 előtti gixerek rugója gond nélkül belemegy, de a 2004 utáninál a lengés csillapítón a tartály másik oldalon van ezért nem megy fel, csak ha az akksi doboztartóját kicsit megfaragjuk?!
Szóval aki esetleg csinált ilyet és van tanácsa, az írjon! :)
Újra túrásítva van a motor !
Vettem egy használt oldaldobozt a sérült helyére. Így minden belefér.
De ha már ott lennénk, akkor kicsit még tovább kéne menni a mellékelt útvonalterv szerint.
Zoli !
A Stelviónak nagyon össze kellene jönni , akár egy kis kempingezést is bevállalok ( Trafoi -ban van kemping a Stelvió lábánál ) augusztus 20körül. Egyedül nincs kedvem indulni, de ha még valaki jönne akkor goooooo !
Autó sort előztem szabályosan, majd jött a kanyarodósáv balra (itt már szabálytalanul) amiben haladt egy robogós. Egyszerűen későn vettem észre. És mivel ekkor még egyenesen gurult, gondoltam balról (jobbról ugye autók, és szembe sem jött semmi) kikerülöm. Időközben meg elkezdte a balra kanyarodást és már nem tudtam elkerülni az ütközést, lebontottam a robogó elejét, majd fékezés nélkül egy árkon keresztül be a napraforgó táblába. Az ütközésnél törtel.el a fékkar az ujjam. A robogósnak semmi baja nem lett, csak a motorját értem, eldőlt. Nekem meg most kb mindenem fáj, de összeségében második szülinap. Gyorsan nem hajtottam, talán egy 100, 105-el.
Nyolcezerel szamolok,volt 3 egynapos es 3000 ha a stelvio osszejon magaban 3000 a maradek 2000 az ket egynapos es az ingazasokkal csak osszejon.
Utana finito.
43-45e lesz jovore.
50 mar nem jon meg.
Én SV650-be már raktam K2 1000-ét. Tényleg belement egy az egyben, de az akksi dobozon akkor is faragni kellett. A tartályt megfordították a 2003 utániakon már, de pozícióra ugyanott van a rugóstaghoz képest.
Rakott már valaki sv1000-be hátra gsxr1000 hátsó rugóstagot?
Olvastam ezer fórumot, elvileg a 2003 előtti gixerek rugója gond nélkül belemegy, de a 2004 utáninál a lengés csillapítón a tartály másik oldalon van ezért nem megy fel, csak ha az akksi doboztartóját kicsit megfaragjuk?!
Szóval aki esetleg csinált ilyet és van tanácsa, az írjon! :)
Köszi
Újra túrásítva van a motor !
Vettem egy használt oldaldobozt a sérült helyére. Így minden belefér.
De ha már ott lennénk, akkor kicsit még tovább kéne menni a mellékelt útvonalterv szerint.
Vettem egy accijos lidl halozsakot,regrol van teszkos sator mar csak egy aldis onfelfujos matrac kell.
A Stelviónak nagyon össze kellene jönni , akár egy kis kempingezést is bevállalok ( Trafoi -ban van kemping a Stelvió lábánál ) augusztus 20körül. Egyedül nincs kedvem indulni, de ha még valaki jönne akkor goooooo !
egyben kb a felét kapod érte,inkább bontsd szét
Hogyan tovább motorilag?
Jobbulást neked!
küldtem neked e-mailt. nézzed meg. köszi
Utana finito.
43-45e lesz jovore.
50 mar nem jon meg.
Egyebkent te jol vagy?