Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Melyik ceg is gyart utangyartott fesszabalyozot?
+ egy jó hangos sportdobot ajánlanék, hogy ne felejtse otthon a füldugót
Használj füldugót.
Zavaro mert sokszor azon a fordulaton megyek vele es zavarja a fulemet.
Dekompresszorra gondoltam meg de az jobb oldalon van es en a hatso henger baloldalarol hallom
Nekem is cicereg valami 3500-as fordulatnál.
Tényleg mi az? Az a külön felszerelhető kicsi plexi? Mi annak a pontos neve? Lehet én is szeretnék én is egyet
Köszi, erre figyeltem, szerencsére a külvilágba ereszti a naftát, nem az olajba. még jó hogy most lesz az olajban 150 km.
Valami tuti módszer a rozsda kiűzésere a tankból?
De jó neked hogy ilyen szép a belseje, kéne valami tuti módszer amivel ki lehetne pucolni. Nem hiszem hogy tudnék venni ilyen szép tiszta bontott tankot. Vagy majd fogok még egy szűrőt és ráragasztom a csap gyári szűrőjére.
Nem tudom mi legyen ma reggelre megint eresztette a drága nedűt. Tele a tank rozsdával.
Nekem meg megvan a plüssmenyország,erre tellett. .
Többnyire egy kis koksz miatt mered egy helyben és nem feszít tovább ahogy kopik, ilyenkor kiveszed, megtakarítod és vissza, persze kikophat a ricni is, elgyengülhet a rugó is meg ilyenek.
Ennyire le tudna ragadni? Ránézek azért, hátha. Ahogy nézem ez az elbaszott ricnis feszítő van benne
Banditosok szeretik.
Feszítőt nézd meg, igaz az inkább az elsőnél szokott leragadni, de a hátsónál is összejöhetett.
Lehet, de nagy bontással jár....illetve SV-n nem is akkora bontással.
Mi az a vérnyúl plexi? Vicces amúgy ez a kamera nézet hogy azt látja amit én, szerencse hogy brunyálás közben nem volt bekapcsolva
Sanyi, vezláncot lehet cserélni nittelés nélkül ?

Vezlánc vagy a dekompresszór csöröghet inkább a hátsó hengerben ? 3500körül a legjobban
Kéne egy vérnyúl plexi eléd mert nagy a szélzaj.
Ha csak a csap rossz akkor az nem kerül sehová hanem marad a csőben mert a karbiban a tűszelepek zárnak, ha máshová is került benya akkor a tűszelepek is rosszak és valószínűleg jutott az olajba is, nézd meg (szaglászás, szintemelkedés stb.) mert ha igen akkor azzal ne járj hanem cserélj olajat is.
lebuktam
meg is volt, egy hambi a bobpályánál, egy Egomban + fagyi az Andrettiben felzabáltam a heti kalóriakeretem felét
akkor Te intézted ezt a vasárnapi mizériát, csak hogy tudjál az üres parkolóban játszani
Én lehet megcélzom megint a tatabányai Tesco parkolót.
Ilyen volt az első 500-1000 km nálam is. Elmúlik...
győzött a hülyeségem

Lehet normálisan emberemberként beszélgetni úgy hogy nem jön senki okoskodni hogy balfasz szerelő mindenki
Ez egyértelmű.
Amúgy ahogy látom elűzted,nagyon berágott.