Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezt a misztikus formaleválasztót nem láttam,éreztem,szagoltam,taperoltam még soha...............miabánat ez?
Valami bosszú egy mérnöktől?
Nem erdekel valakit rovid kuplung es fek kar? Amennyiert jott annyiert tovabb adom, igy talan egyszerubb mint az ebayen visszajatszani hogy hatha kapot egy ujat
Ne má!
A mai gumikkal nem kell 100-150 km-t menni hogy lejöjjön a formaleválasztó réteg. Annyira kell odafigyelni, hogy csak fokozatosan döntsed egyre mélyebbre, meg eleinte óvatosabban fékezz. Szerintem pecek alatt lent van.
Csiszolopapirral meghuzni vegig a gumit?
mármint ezt F.Leviére akartam írni
Köszi, most nagyon megnyugodtam
6500ft volt azt hiszem. Haverral lefordittatom a szoveget amit szerintem kene irjak, de ma meg guglizok kicsit hogy mi ilyenkor a pontos teendő. Kellene helyette egy jo mindenkepp mert kenyelmesebb mint a gyári. Az se baj ha kuld egy masikat ezt meg fratiszban megkapom mert akkor havernak oda tudon adni a 650re
Eddig akarhany uj gumit raktam fel az elso lepesem ahogy kikanyarodtam a hazunktol egy majdnem pofara eses lett
Megtettem, és remélem most felébresztelek a telefon csipogással
Ja Joska!Khm...! Javítsd ki az adatlapodat.
Na én is megrendeltem a gumikat! Előre a sima Pilot Power hátulra a Pilot Road2 lesz.
Ezért jó az öreg a háznál
Azt szoktam csinálni friss gumival,hogy keresek egy jó érdes felületű parkolót és ott körözök párat egyhelyben,jól meggyilkolászva a gumit és probléma megoldva.
Igen tudtommal ugyan úgy
árban nem volt túl nagy a különbség, ezért gondoltam kipróbálom a legújabbakat. Tényleg, azt tudjátok hogy ez a formaleválasztós para mennyire érvényes a mai gyártástechnológia mellett? Ugyanúgy elmondható, hogy kb 150 km-ig csak ésszel szabad motorozni új gumin?
Szintén zenész, én a klasszikus pilotpower2ct/road2 mellett döntöttem
Jó tudni így az a 6 szezonom kezdetén.
Az mindenhol kell, itthon is.
Sárga mellény? Az milyen országban kell?
Van egy kukásmellényem a kocsim csomagtartójában, lehet jó lesz begyűrnöm az ülés alá.
azért mégiscsak szerezd be,tavaly kérte a határőr,és még a sárga mellényt is be kellett mutatni ,egyik társamnak nem volt mellénye,de szerencsére az én essőruhám sárga volt
Nem eu de a rendőrök is máshogy súlyoznak....
Amúgy mennyiért vetted?
Kitakarsz bosszantani?
Akkor én sem szarozok vele.
Bár Bosznia nem EU... mondjuk ott sisak meg rendszám sem nagyon kell ahogy elnéztem.