Nem erdekel valakit rovid kuplung es fek kar? Amennyiert jott annyiert tovabb adom, igy talan egyszerubb mint az ebayen visszajatszani hogy hatha kapot egy ujat
Ne má!
A mai gumikkal nem kell 100-150 km-t menni hogy lejöjjön a formaleválasztó réteg. Annyira kell odafigyelni, hogy csak fokozatosan döntsed egyre mélyebbre, meg eleinte óvatosabban fékezz. Szerintem pecek alatt lent van.
6500ft volt azt hiszem. Haverral lefordittatom a szoveget amit szerintem kene irjak, de ma meg guglizok kicsit hogy mi ilyenkor a pontos teendő. Kellene helyette egy jo mindenkepp mert kenyelmesebb mint a gyári. Az se baj ha kuld egy masikat ezt meg fratiszban megkapom mert akkor havernak oda tudon adni a 650re
Azt szoktam csinálni friss gumival,hogy keresek egy jó érdes felületű parkolót és ott körözök párat egyhelyben,jól meggyilkolászva a gumit és probléma megoldva.
árban nem volt túl nagy a különbség, ezért gondoltam kipróbálom a legújabbakat. Tényleg, azt tudjátok hogy ez a formaleválasztós para mennyire érvényes a mai gyártástechnológia mellett? Ugyanúgy elmondható, hogy kb 150 km-ig csak ésszel szabad motorozni új gumin?
azért mégiscsak szerezd be,tavaly kérte a határőr,és még a sárga mellényt is be kellett mutatni ,egyik társamnak nem volt mellénye,de szerencsére az én essőruhám sárga volt
Valami bosszú egy mérnöktől?