Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy emlékszem hogy személyesen ha bemegy akkor a markába nyomják, nem is kell várni.
Köszi az infót!
Az eu-ban már nem kérik akárhova is mész, tavaly mi sem vittünk és felhívtuk a hatóságot, ott mondták.
Kotelezo adni.
Van kirendeltség. Ott is tudnak adni?
Köszi!
Holnap meg keheti,kitoltenek egyet,nekem csinaltak de el kel menni erte kirendeltsegre.
A kundh otomatikusan kuldi.
Igen, azt tudom, hogy az oldalukon kell kérni. Csak kicsit későn gondolta ki, hogy nincs. Vasárnap mennénk ausztriába.
Kérje ki a biztosítótól!
Nekem sem postázták ki automatikusan, úgy kellett külön kérni.
Kerhetik.
Be kell menni a biztositohoz es ingyen adjak.
Sziasztok!

Ausztriában kérhetik a biztosító zöld papírját? Mi van akkor ha nincs, csak a szerződés?
Egyik ismerősömnek kéne az infó.

Köszönöm!
Nemetes vagyok, de adatlapomon van cím küld el mit akarsz írni, le tudom fordíttatni
Ha tudnal segiteni egy angol emailben azt megkoszonnem. Korbefenykepeztem a kuplungkarokat, gondolom az eleg bizonyíték
Az gáz.Kuplung bowdenes a 650 nél.
Reklamald meg vissza adják az árát, vagy adj egy negatív értékelést
Nem voltam egyertelmu, a kuplung kar nem jo.
Mindegyik fékkar nissin nem radiális.Tökmindegy hogy 650 vagy 1000.
Legalábbis szemre mindenképp.
Olyankor mi van ha ebayrol, sv1000hez rendelt fekkarom nem jo sv1000hez? Szerintem 650ese, vagy valami bowdenes kuplungoshoz
Szombaton megyek a Kék Holdba új gumiért. Hátul Pilot Road 4 lett, elölre Pilot Power 3 kerül. Majd elmondom a tapasztalatokat ha nem esek pofára a formaleválasztó miatt
SV 650N Y km óra körüli karbon mintas muanyagot nem meretezte már le valaki? Eléggé kifakult, le matricaznam csak kéne egy meretpontos sablon
Nem akkor engedtem vissza a gázt
...akkor jött rá hogy verseny van?
11 évesen mar csak a ket elso laban tudott diszplazia miatt allni szegeny.Nagyon megsirattuk.

Motor kesz, joido kene par tesztkorhoz,festeni a megvarrt hutoboritast,es annyi.
Talan meg a legszurohazon van egy kis szuttyognivalo.
Kinyírtátok szegény kutyát hát mit ártott nektek szegény pára? Akkor most készen van a motorod vagy nincs?
Ezt mond szegeny elaltatott blokinek.