Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rossz az aki rosszra gondol
Kíváncsi lennék milyen az a rossz fék ami neked nem tetszik. Addig ne cseréld le míg nem találkozunk egyszer
Papiron jol hangzik,de nem az.
Nem ezért szokták fémhálósra cserélni a fékcsöveket? Mert amúgy a többi része elég egyben van az 1000-es fékjének gyárilag is.
Basszus,kissebbsegben vagyok.
biztato,majd megsasoljuk!
vagtam vastag gumilemezbol,pillanatragasztoval be a helyere.....
köszi. írtam nekik is de még nem kaptam tőlük választ.
Shox-nál 800 ft 4 darab.
elveszett a givi platnimból 1 db gumituskó amire a doboz felfekszik. valakinek esetleg felesleges ?
A garázsban várja az új gummákat
Csak sörhajókapitány.
Megmondta a Fred is.
ezredes?
mondtuk,a nyomatek gyilkos.....
Basszus , hogy ezt mindenki annak látja rajtam kívül
az hogy egymásét markolásszátok hogy kié milyen kemény az a ti dolgotok, de hogy el is dicsekszel vele hogy a tiéd a keményebb, hát
túl vagyok már rajta de sokat nem javult, másik sv-n is ilyen. hondáé pontosabb volt
Imi barátom mondja mindig hogy az én fekem keményebb, as övé is fog ahogy kell de mégis azt mondja az enyém jobb. Egy teljes szetszedés takarítás nem segítene neked?
Na akkor be kell ruhazzak egy olyanra, vagy elobb meg kell nyomkodjam a tiedet megint. Gixxerhaccazon tetszett, hatarozott nyomaspont, az enyem annyira nem hatarozott, puha kicsit nem tetszik, mindegy.

Bridgestone s20 hatso 1600alatt kopott 1mmt kozepen. Nem lesz hosszueletu gumi ez sem
Nekem az van, azzal mentél, sokkal jobb mint gyári, Zolitól van.
Nem sikerülhet minden elsőre
Nincsnek emlekeid hogy ezresre miket szoktak rakni fofekhengert amivel javitanak a feken? Nagyobb pumpara gondoltam, pont a gixxer radialisara de ha szar akkor inkabb nem
Nem vagyok régóta fórum tag, hirtelen erre tudtam gondolni
Értem, pedig sokszor tényleg nincs jobb a gyárinál, ezek szerint mégis van az a helyzet mikor igen.