Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor azért ne csak ha a kutyával akarsz haverkodni. Mi lenne ha holnap felhívnál?
nem, melóhely marad. csak már szerettem volna Pestről elköltözni, és most jött egy jó lehetőség. Felsőgöd, Dunától 200 m-re kertes ház. Majd kereslek a részletek miatt május elején, ha lement a költözködős macera. És köszönöm az invitálást
Oks, akkor most indulok!
Áááá, már ittam... akkor holnap, valamikor délelőtt!
Nyárra lessz is rajta vagy supercorsa vagy 212 csak pályázzon mindenki szépen hogy olcsóbb legyen a gumi
Ok akkor megy is.
ugye ugye a használt guminak is megvannak az előnyei.
Meg.
Csak nem melóhelyet váltasz? Amúgy ez egy olcsó túra, kb 50-ből kijön mindenestől, de lehet, hogy olcsóbban is.
érdekelne a dolog, a kérdés hogy pénzügyekkel hogy állok majd akkor. Most a gumi, május elején meg költözök el Pestről, és vennem kell majd az új helyre ezt-azt.
Kedd 11:38 megfelel ugye?
Jájj még mindig nem válaszoltam. ...,de majd most: gyere amikor akarsz.
Ha még felhajlós lenne... az már egy ideje birizgálja a fantáziámat
Pünkösddel hogy állsz?
Fekete piros allitokarral.
Írd meg azt is, hogy 650-hez való
Bovdenes kuplung

Amúgy milyen színű?
Ha elmondjatok mirol en pikpakk eldontom.
Abban a Raptorban valószínűleg még a karbis SV blokk van, jobb az injektoros, így inkább az SV mert abban ha rényleg 2003-as akkor már az van.
Tehát ezt nem sikerült eldönteni
Ha benned van a zabszem, akkor nincs gond, fordítva szoktak kellemetlenebb történetek lenni, amikor nincs zabszem, de a gumi még csúszik erősen.
köszi!
Látom kérdezted a Raptor fórumban is. Remélhetőleg ott többet tudnak róla mondani.
engem ugyanezzel bocsátottak utamra, kb 4 fok volt és csöpögött az eső :-) Benne volt a zabszem a seggemben, de nem volt semmi.
Sziasztok! Motort szeretnék vásárolni és nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg! Egy Suzuki SV 650(2003-) vagy egy Cagiva Raptor 650 (2002-) et! Az SV röl már tudok mindent, viszont a Raptorrol nem! Kinek mi a véleménye, tipushibái a Raptorrol,mit érdemes róla tudni?! Elöre is köszi!
ezt írják a Kék Hold honlapján:

Új motorgumi felszerelése után szükséges egy kb. 100 km-es bejáratási táv megtétele. Az abroncsok ugyanis formaleválasztó és öregedésgátló réteggel vannak ellátva a gyárban, melyet üzem melegen kell lekoptatni. Addig nem érdemes lapig dönteni, vagy intenzíven gyorsulgatni mert csúszkálhat a jószág.
na jóvan, ez má jobban hangzik