nem, melóhely marad. csak már szerettem volna Pestről elköltözni, és most jött egy jó lehetőség. Felsőgöd, Dunától 200 m-re kertes ház. Majd kereslek a részletek miatt május elején, ha lement a költözködős macera. És köszönöm az invitálást
érdekelne a dolog, a kérdés hogy pénzügyekkel hogy állok majd akkor. Most a gumi, május elején meg költözök el Pestről, és vennem kell majd az új helyre ezt-azt.
Sziasztok! Motort szeretnék vásárolni és nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg! Egy Suzuki SV 650(2003-) vagy egy Cagiva Raptor 650 (2002-) et! Az SV röl már tudok mindent, viszont a Raptorrol nem! Kinek mi a véleménye, tipushibái a Raptorrol,mit érdemes róla tudni?! Elöre is köszi!
Új motorgumi felszerelése után szükséges egy kb. 100 km-es bejáratási táv megtétele. Az abroncsok ugyanis formaleválasztó és öregedésgátló réteggel vannak ellátva a gyárban, melyet üzem melegen kell lekoptatni. Addig nem érdemes lapig dönteni, vagy intenzíven gyorsulgatni mert csúszkálhat a jószág.
Áááá, már ittam... akkor holnap, valamikor délelőtt!
Bovdenes kuplung
Amúgy milyen színű?
Új motorgumi felszerelése után szükséges egy kb. 100 km-es bejáratási táv megtétele. Az abroncsok ugyanis formaleválasztó és öregedésgátló réteggel vannak ellátva a gyárban, melyet üzem melegen kell lekoptatni. Addig nem érdemes lapig dönteni, vagy intenzíven gyorsulgatni mert csúszkálhat a jószág.