Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gardanyos kell venni.
Mindegy az,mennyi időt megy esőben,az dönti el az élettartamot nagyjából....
Ugyanolyan mint DID...a Tsubakira mondják, hogy jobb, de az sem biztos.....áááá, egyik mint a másik.
Egy ideje turok rk gxw t de 35-38 alatt sehol.enyire jo lenne?
Általában az erősebbet tesszük rá, de pl. én fogaskerék csere nélkül a gyengébbet tettem rá mondván az hamar tönkremegy és akkor majd úgyis lecserélem a kerekeket is....no ez 20000km-el ezelőtt volt....és csak egy kicsit szakaszos és még nem állítottam utána......
Igen.
Sziasztok. 1000 S-en lánccsere előtt állok és 2 választás van. D.I.D 530VX vagy D.I.D 530ZVMX van az oldalon ahol én rendelni szoktam. A második az erősített természetesen. Az elsőre azt olvastam hogy 125 Le-ig jó ez ugye stimmelne is de nem nyúlik le gyorsan a motorról. Megéri megvenni 13 ezerrel többért az erősebb láncot? Eddig még nem vettem nagymotorra láncot ezért fordulok hozzátok ezzel a kérdéssel!
Köszi , megkérdezem
szia !
5000 ft-ért odaadja a srác, nekem legalábbis azt írta.

http://olx.hu/hirdetes/suzuki-sv-1000-650-alkatreszek-ID34I6N.html
Na igen, angol megvan nekem is, de az még csak egy dolog hogy nem megy jól mert németes vagyok, de még a képek is olyan szarok benne.
Nem tudom ki szkennelte be annak idején, de nem látta hogy szar munkát csinált
Az csak angol és csak 2003tól
Köszi, majdnem jó, már csak annyit kéne javítani rajta hogy 2000-es évjárat
Szerelési nincs véletlenül?
A mecsek pihenőr szokott lenni.
Van 650hez maris keresek linket , mert fel van toltve driveba
Ha találsz 650-eshez engem is érdekelne
Pécs-Mecsek lehet a közös nevező eccer...
Nincs véletlenül valakinek magyar nyelvű user és service manual 1000hez?
Szekszárd-Bonyhád
Kipufogo, idom, hűtő, telo serult. Pont amiket gyorsan el lehetne adni.

Amennyiert ok behoztak annyiert megvennem en is. Alkatresznek is jo lenne, de ennyi pénzért....
Ez egy beteg

link
Mert beteg vagy
Hmmm. Ok , köszi
Az ülést 3 napja vitték el , olx-en hirdettem vagy 3 hónapot. Háccsó lámpa nem is volt. Meg kell venni ezt a sérültet 3-320-ért és szétbontani
Hallod vanyek, nincs egy eladó ülésed és gyári hátsó lámpád? (Kizárólag jó alallapotú)