Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uhh ezt a szin kódos dolgot nem is tudtam . Inkább blokk csere, de leginkább felejtös, nem az elsöt olvastam ami bekopogósodott olaj hiány miatt.
Tehat ha maganak veszi az ember max 350,de inkabb 3 kilo.
Viszont bontva arulva kijohet belole kb 400.
Ezzel van gond bőven, ha a főtengelyt bontottra cserélik akkor ugye új csapágy kell aminek színkód szerint kell stimmelnie és ha a bontott főtengő színkódja nem egyezik a blokkéval akkor hosszan tartó rendelés következik ami jó esetben 2-3 hónap mire megjön, de akkor sem lesz igazán jó, működni fog, de valami gáz mindig lesz vele, a megoldás a gyári új főtengő ami kb. 220000 a hozzá való csapágyakkal. de még akkor sem biztos, hogy a blokkban megúszta a csapágyház......tehát a jó megoldás nem a javítgatás hanem egy másik működő blokk belerakása amit 150-200-ig lehetett kapni régebben, ma nem tudom mennyiért van a bontókban.
Én is annyiért vettem tényleg lehet kapni
Félmillióért működö sv-t lehet kapni.
Sok pénz még pluszban, rengeted idő és egy kis kirakós játékhoz szükséges türelem.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s_k6-8844228
hát, nem tom, de sok
Motorrevüben talán,nem emlékszem pontosan de kb 3 napja olvastam.
Megoldotta a daytona cokmok.
Mekdonci ele villantani meg kifejezetten tuti lett.
Speedbol nincs mezitlabas igy megelegszem a sima KBY/brembo abs-es kombonal.
Hol vvolt a speed bol beszed hogy nemolyan jo periferiakban mi t motoreroben?
Az biztos,de inkább a gumi fogyjon mint a motor oldala meg a bukósisak!
Ha leérne az alja,egy laza rákuplunggal picit megemeled az elejét ,hogy hátsókerékre érkezz,nekem eddig bevált.
Azert 135 lo es 111 nm eszegetne a gumit.
Jó az ha többet tud nálunk....gumira kellene sokat áldoznunk az segít igazán.
meki elé vagány

ez egy speed triple?
NEM! ez egy speed triple R !
Igaza van,amugy a d220 inkabb begyujtani jo csak.
Menozni szeretnek.

Amugy ket dolog,a simaval leert az olajleereszto csavar a padkakon,lagyabb es osszeul alattam a masik a fek,a nissin radialist imadom.
Fel van rakva oda is! Amugy meg gratulálok !
Mineeek mineeek kell az res futomu? A gyari is bovrn tobbet tud mint amit itt mi tudunk
Mindenkepp.
Berelni kene egyet tobbnapra.
Osztrakban.
Van tippem hol.
De futomuben hasonlo csak nehezebb.
De lehet az uj r es street.
De előbb mindenképp próbálj ki egyet!
Épp most volt cikk több helyen is az évfordulós speed kapcsán,ott is írják,hogy a speed erő,nyomaték,a street fék,futóműben klasszis....igazából speed blokk kellene street futóval.
Csak keményen
Van egy jo oldala a nyilvanos forumnak.........ezt alkalmazom ezutan.
Törpicur! Hetekig feléd sem néztem, míg Te vagy aki kostolgat. Tudom, hogy azt szereted, ha itt korusba pátyolgatnak, hogy szegény Zoli ez a csúnya Kupec már megint sorba adja a gőzkokikat
Nincs erre külön oldal. A szokásos hirdetési oldalak, rendesen a motor kategoriában vagy a motoralkatrészben. Ha bontásra vonatja ki, akkor a forgalmit elveszik és csak a hologramos eredeti papírt kapod meg, amire rávezetik, hogy bontásra. Kivonásnál célszerű fénymásolatot készíttetni a bevont forgalmiról, mert az tartalmazza az összes műszaki paraméterét a mocinak és a gyártását/forg.ba helyezését, míg a törzskönyv csak az alvázszámot
Valszeg jovore ha nem lesz gond betolom,hozzateszek es a msradek hitelbol kihozom az ujat.
Szerintem speedet.