Ezzel van gond bőven, ha a főtengelyt bontottra cserélik akkor ugye új csapágy kell aminek színkód szerint kell stimmelnie és ha a bontott főtengő színkódja nem egyezik a blokkéval akkor hosszan tartó rendelés következik ami jó esetben 2-3 hónap mire megjön, de akkor sem lesz igazán jó, működni fog, de valami gáz mindig lesz vele, a megoldás a gyári új főtengő ami kb. 220000 a hozzá való csapágyakkal. de még akkor sem biztos, hogy a blokkban megúszta a csapágyház......tehát a jó megoldás nem a javítgatás hanem egy másik működő blokk belerakása amit 150-200-ig lehetett kapni régebben, ma nem tudom mennyiért van a bontókban.
Megoldotta a daytona cokmok.
Mekdonci ele villantani meg kifejezetten tuti lett.
Speedbol nincs mezitlabas igy megelegszem a sima KBY/brembo abs-es kombonal.
Hol vvolt a speed bol beszed hogy nemolyan jo periferiakban mi t motoreroben?
De előbb mindenképp próbálj ki egyet!
Épp most volt cikk több helyen is az évfordulós speed kapcsán,ott is írják,hogy a speed erő,nyomaték,a street fék,futóműben klasszis....igazából speed blokk kellene street futóval.
Törpicur! Hetekig feléd sem néztem, míg Te vagy aki kostolgat. Tudom, hogy azt szereted, ha itt korusba pátyolgatnak, hogy szegény Zoli ez a csúnya Kupec már megint sorba adja a gőzkokikat
Nincs erre külön oldal. A szokásos hirdetési oldalak, rendesen a motor kategoriában vagy a motoralkatrészben. Ha bontásra vonatja ki, akkor a forgalmit elveszik és csak a hologramos eredeti papírt kapod meg, amire rávezetik, hogy bontásra. Kivonásnál célszerű fénymásolatot készíttetni a bevont forgalmiról, mert az tartalmazza az összes műszaki paraméterét a mocinak és a gyártását/forg.ba helyezését, míg a törzskönyv csak az alvázszámot
Viszont bontva arulva kijohet belole kb 400.
hát, nem tom, de sok
Mekdonci ele villantani meg kifejezetten tuti lett.
Speedbol nincs mezitlabas igy megelegszem a sima KBY/brembo abs-es kombonal.
Hol vvolt a speed bol beszed hogy nemolyan jo periferiakban mi t motoreroben?
ez egy speed triple?
NEM! ez egy speed triple R !
Amugy ket dolog,a simaval leert az olajleereszto csavar a padkakon,lagyabb es osszeul alattam a masik a fek,a nissin radialist imadom.
Berelni kene egyet tobbnapra.
Osztrakban.
Van tippem hol.
De futomuben hasonlo csak nehezebb.
De lehet az uj r es street.
Épp most volt cikk több helyen is az évfordulós speed kapcsán,ott is írják,hogy a speed erő,nyomaték,a street fék,futóműben klasszis....igazából speed blokk kellene street futóval.
Szerintem speedet.