Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem, de most már rá kéne tenni.
...csak azt ne mondd hogy az nem 5 lóerő.
egyedül a karhínár maradt ki, amúgy szerintem nagyon ajda :)
http://onroad.hu/2015/03/30/tiz-tipikus-motoros-tevhit/
Szóhoz se jutok.
KB 80% az esélye hogy a váznyak el van repedve.

Donornak jó lehet.............valamibe.
Zoli ehhez mit szólsz?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsr_600-8753982
ok, köszi a tippet.
Előre power 2ct vagy PR3 legyen.

A 2-es előre inkább ne,árban nincs difi.
Tényleg Sanyi, neked felkerült már a PR3 szett?
Nekem is aktuális a gumicsere, és a Pilot Road 2-ről én is csak jót tudok mondani. Ha lesz rá keret akkor hátra PR 4-et vennék, előlre pedig Pilot Power 3-at. Ha nem lesz annyi rá, akkor új PR2-t vennék előlre és hátulra is.
Én nem vagyok az a brutális,sportos,nagyongyors csávó csak lassan lötyögök.
Fisi is megmondta.
Egyébként legutóbb újat raktam hátulra és most ötezrenként mérni fogom a mintamélységet középen, 3/4-nél és a szélén is.
Erik a 650-es Bandittal majdnem 30-at ment (bár az lehet PR3 volt), pedig szokott döntögetni, úgyhogy motor és vezetési stílustól is függ.
Talán tükörsima úton egyenletes egyenesvonalú haladásnál nem túl nagy sebességgel haladva lehet elhozni ilyet.
Szerpentinen külföldön jellemzően rücsis hegyvidéki aszfalton nyáron közepesen átlagos ügyességgel a 12-15e hátul reálisabb.
A 20 ezer felettiek valószínűleg Z alakzatban túrázunk a Föld körül 90-el.
Nekem a tapadás megfelel,kivétel hogy előre csak a holttestemen keresztül,powerrrel együtt használom.És nem kifejezetten zavarnak az ellenvélemények,mindenki azt tesz fel amit akar.

Futásra érdekes mindenki sztárolta hogy majd 20e de az igazat megvallva nálam most KB 6-7e nél van félúton.
12e a reális nálam.És valszeg az elsővel együtt fogok tőle búcsúzni.
Következőre ha még lehet kapni ugyanaz megy fel.
koszi
Az attól függ hogyan használod, de összességében elmondható, hogy tapadás és tartósság viszonyában az egyik legjobb választás.
Sokan 20 000 felett járkálnak vele, de a nyomaték és a forszírozott tempó bármit leesz.
Ok.koszi.
mennyit fut el?Es hogy tapad?
Jok.
Szevasztok nethuszárok!
Mik a tapasztalatok a Pilot road2-vel?
Ha jobb idő lesz megbeszéljük.
Beszéljunk ossze
Ja bocs!
Azért ha járok arra beugorhatok majd?