Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokaknak van már, több szerviz is ilyennel dolgozik.
Csak rólad tudok, meg Taschner-ről hogy van ilyen komoly műszeretek
Azt megoldják maguk, csak a teszter kéne.
Szinkron mérésre gondolt, meg én is.
A hézag ellenőrzés ottalvós buli.
Nekem is egy napos program lenne :)
A benzinbe raktam Moly Liqui benzin adalékot.
Az nekem egy napos program plusz ha talalunk valamit
Nem nehéz rávenni csak ide kell jönni...
Beszeltunk is rola nemtudom, szerintem nem eghetett be.

Sanyit kell ravenni egy szinkronra mert az megmutatja ha baj van a szelepzarassal
Lehet... ...vagy szar olajtól kokszos mint állat, próbálj ki egy kis spurit, két tanknyit elhasználsz és utána sem javul vagy beletörődsz és szétszeded amikor már alig megy vagy szétszeded most.
Azért kérdezem, mert most télen állítottam az összeset középtartományba. Hátsó hengernél, volt minimumon levő szelep, lehet az égett be, mert úgy volt használva?
Ott nem lehet akkorát esni.
Ez így van. Ha jól sikerül, jöhet is az új blokk.
Ganjaninjának volt a GS500-on.
Merj ra, elso hengernek egyszeru nagyon, hűtőt leakasztod a 3csavarral. Elotte mindent leragasztasz, sarvedot egy szelepfedelet mert osszelehet karcolni(enyemet osszekarcoltak) csovek le es mar le is jon a szelepfedel.
Ez azt jelenti hogy kicsi a szelephézag ? :)
Lehet a bonyhadi levegovel van a baj de a fiatal tuning autosok kozott az megy hogy egy fel perces tiltatas megold barmilyen motorikus hibat
Igen, általában szelepállítással csökken ha még nem nagy a gáz, de mindenesetre addig amíg ki nem derül ne tiltasd sokáig.
A pisztacia szinut igen.
Kerdeztem hogy a turkiz vagy ez,de nem jott valasz,szoval en valasztottam.
Fog erkezni.
Szolok,kuldenel egy telefonszamot?
Találkoztál már ilyennel, hogy ekkora az eltérés? És érezhető nyoma nincs.
Meg tudnánk, de pár hónapja nem küldenek az Opelbe más meg nem nagyon van a környéken ahova járnánk.
Helló!
Nem jársz véletlen körmend felé valamikor? A PC-s vákuumtesztereddel meg tudjuk állapítani, hogy van-e rosszul záró szelepem? Aggaszt még mindig, hogy 1,3bar-al kevesebb a hátsó henger kompressziója.

Köszi!
Sikerült megrendelni?
Az Ezeréves Sólyom?