Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen kézben a cucc, csak először leszervizeltetem, aztán a beszerelés. Gsxr600/750 K4. Tehát, ha jól értem alul hosszú lesz a gyári csavar. Ergo kell egy rövidebb?
Rég volt így nem.
Kézben a cucc?
Mérés kell neki sajnos.
De ha jól tévedek nagyon ki volt centizve a hely a két kutyacsont közt mert anyával raktam fel.
Nem emlékszel véletlenül alulra milyen kell?
Rossz válasz.
Volt benn a gépemben.
Kék sv 650.
És még mindíg nincs hasznod.
Semmi.
Mint egy szúnyognak.
Úgy emlékszem felül jó alul kellett másik.
Egy pillanat, máris utána néz a neten
Dehogy érted
Szeva Zoli! Ha gsxr rugóstagot teszek be hátra, akkor kell hozzá venni új csavart, vagy jók hozzá a gyári rugóstag csavarjai?
Értem..........tehát nincs.......................mondomén csöcs a bikán a hasznod.
Szuper blablából is Te vagy a legjobb
TL1000?...........nem a melleduma.
Es doljon a nagyzolo szupe kupecblabla.
Bika fejésből is Te vagy a legjobb/tapasztalatból mondom/
Halozsak, sátor van, lámpa=telefon, a többi meg minek, viszel konzervet meg egy bicskat és minden megvan oldva
Inkább mond első kézből a tutiinfot a tl 1000-ről............legalább lenne hasznod mert így csak annyi mint csöcs a bikán.
Hallomásból Zoli a legjobb
Sziasztok!

OFF

Bocs az offért srácok, de kíváncsi lennék, hogy anno valakinek volt e már szerencséje a TL1000s-hez?
Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy milyen egy ilyen gép, ha valaki hosszabban használja.
A hallomásotokat is szívesen meghallgatnám [O02
Csak a halozsak 12 rugo.
Derekalj,sator,lampa,etkeszlet,gazfozo,horgasszek a vegen meg bmw t kell venne hogy elvigye ezt a sok kacatot.
Nekem van halozsak meg ilyen derekalj vagy mi, 2cm asszem, onfelfujos az egesz minden kb annyi helyet foglal mint egy teszkos sator.... apu nagyon ugyelt erre hogy konnyu es kis helyen ferjen el minden
Most néztem a jó hálózsákokat amiket kicsire össze lehet suvasztani..............drágák.

Szal a sátor addig jó míg te csinálod nem én.
ennél több nem is kell, én sátorral is elvagyok
Ha van az nem nekem.
De mivel nincs sok igényem,(tiszta rendes hely,ingyen wifi,zuhanyzó,lehetőleg külön ágy).
Van ott valami bejáratott szállás? Bledig nem lehet elmenni első nap ?
Zoli elotti helyet most lefoglalom
Sanyi után megyünk általában kivéve amikor rájön az "autópályán lecsavarunk" eset, Zoli hátul szeret menni, a többiek meg amerre látnak
Figyelni fogom, GPS-t meg majd viszek magammal hogy oda találjak