Igen kézben a cucc, csak először leszervizeltetem, aztán a beszerelés. Gsxr600/750 K4. Tehát, ha jól értem alul hosszú lesz a gyári csavar. Ergo kell egy rövidebb?
Rég volt így nem.
Kézben a cucc?
Mérés kell neki sajnos.
De ha jól tévedek nagyon ki volt centizve a hely a két kutyacsont közt mert anyával raktam fel.
Bocs az offért srácok, de kíváncsi lennék, hogy anno valakinek volt e már szerencséje a TL1000s-hez?
Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy milyen egy ilyen gép, ha valaki hosszabban használja.
A hallomásotokat is szívesen meghallgatnám [O02
Nekem van halozsak meg ilyen derekalj vagy mi, 2cm asszem, onfelfujos az egesz minden kb annyi helyet foglal mint egy teszkos sator.... apu nagyon ugyelt erre hogy konnyu es kis helyen ferjen el minden
Kézben a cucc?
Mérés kell neki sajnos.
De ha jól tévedek nagyon ki volt centizve a hely a két kutyacsont közt mert anyával raktam fel.
Volt benn a gépemben.
Kék sv 650.
És még mindíg nincs hasznod.
Semmi.
Mint egy szúnyognak.
Es doljon a nagyzolo szupe kupecblabla.
OFF
Bocs az offért srácok, de kíváncsi lennék, hogy anno valakinek volt e már szerencséje a TL1000s-hez?
Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy milyen egy ilyen gép, ha valaki hosszabban használja.
A hallomásotokat is szívesen meghallgatnám [O02
Derekalj,sator,lampa,etkeszlet,gazfozo,horgasszek a vegen meg bmw t kell venne hogy elvigye ezt a sok kacatot.
Szal a sátor addig jó míg te csinálod nem én.
De mivel nincs sok igényem,(tiszta rendes hely,ingyen wifi,zuhanyzó,lehetőleg külön ágy).