Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap arra megyek, feltérképezem az utat és a helyet.
nem tudom pontosan, de az is jó ha előremegy és a Szeged táblánál bevár minket
Te leszel ott ...
Az sv tali szeged csillag ut 12/c ben lesz?
esetleg egy telefont megér : http://olx.hu/hirdetes/suzuki-sv-650-vizhuto-05-ID2fwpr.html#f945fe6488
Annyira kiszámítható vagy
Na szépen vagyunk................nem hinted el a tudásmorzsáidat.

Na jó mondjuk nem érdekel de akkoris.
Van, 20€/éj reggeli nélkül (ajánlott) és a tó közelében van, lehet mászkálni este a tó körül, nem rossz hely.
Na jo te aztan... mondtam hogy rendelek neked onnan ELETET free shippingel aztan visszakerjuk az arat valami hibara hivatkozva
Te vagy egy ebay ...
Na, dobj egy számot azt mondom
Sokuk motorja mar nem is suzuki hanem ebay alkatreszekbol all
Ez mondjuk igaz lehet
Mert elfogultak
Miért nem kérdezed meg a Tl topikban, csak több tapasztalatuk lehet ?
Köszönöm mindenkinek a TL1000-res kérdésemhez a hozzászólást!
Köszönöm.
Most el ne játszd a hattyú halálát mert előszöris ronda látvány lennél amin a tütü se javítana sokat másodsorban nem vagy elég rugalmas hozzá.

TL 1000-ről bármi hasznos?.............nem nekem nem én kérdeztem.
Cunikám! Téged a tények sosem érdekeltek. Mint múltkor a bmw-s sztorinál. Pont ugyan így követeltél konkrétumokat és amikor megkaptad akkor simán rávágtad, hogy nem érdekel
Ez engem mért érdekelhet?

Még mindig epekedve várom a TL infokat.
Zizizizizzzzz. Mielőtt megint eljátszod a mártír nagyhalál magánszámod, véletlenül nem Te kostoltál fel ma is? Amúgy az Én haszontalanságom fényében a Te hasznosságod csak még jobban tündökölhet
Nos hogy kupec jollakjon hirtelen ezeket tudom mutatni.

A gyári sv-ben a villában sajtolt menet van ezért csak csavar van a gsxr-é meg át a csavar és úgy rá egy anya.
Sszvás a beszerelés mert le kell venni a kutyacsontot egy oldalon hogy be tudd dugni a csavart,rá az anya és vissza a kutyacsont.
OK. Értem már. Kösz a segítséget.
Rövid volt ha jól emlékszem mivel a gsxr-é nem menetes a teleszkópban lévő villa ami rámegy a csontra.
Az a gond hogy volt egy halom képem róla de KO az a gép és elvesztek.