Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! A gyári értéket megtaláltam a könyvében, beállítottam. Jobb lett sokkal. Eddig ha kanyarban elengedtem a gázt annyira behintázott hogy féltem. Most már sokkal jobb de kell még finomítani rajta. Még mindig jellemző hogy elkezd hintázni, nem beszitál a kormány hanem mintha elkapna egy ritmust és úgy hullámzik a motor
garázs kész?
Nameg a kupec-ség.
Remélem az álszentség nem ragályos
Vicc ez az egész.
amilyen lejáratókampány megy itt az oldalon nem is csodálom
Tényleg, már el is felejtettem így akár lehet, hogy tényleg nem vagyok én... ...szokott lenni pranoiás rohamom így törlőre fogtam valamikor...
jól legyalultad az adatlapodat. Lehet,hogy nem is vagy a tSanyi
nekem egy tele tank valami 25 körre volt elég, aztán a 3. kanyarban megállt így kirándultam egyet az utánfutón is
Ne gondold, épp a lassabbaknak ehet többet a sok fék-gáz kombó miatt, én is kanyar előtt szinte állóra fékezek és utána meg tiltásnál túlhúzott gázzal megyek a következőig...
az én tempómmal megállna 11-ben
Zoli! Valóban bosszantó,hogy sok mindent ezerszer kell belinkelni meg elmondani! Azok valóban nem érdemlik meg akik nem néznek a dolgok után csak lustaságból beírnak ide első próbaképp.
Viszont vannak olyanok is akik nem ismerik annyira az internet világát és még annak is örülnek ha erre a topikra rátalálnak. Hihetlen ez a XXI. században,mégis vannak akiknek nem a szívük csücske a számítógép és az internet.
Elég sokat fórumozom főleg szakmai oldalakon és ott sem mindig van kedvem visszakeresni több ezer hozzászólással az előtti dologra.
Így hát kérdezek mert gyorsabb,hatékonyabb.( ha nem találom a tárolt változatokban sem). Viszont én is segítek ha tudok. Persze van hogy megmorognak....de ez van
Ezzel csak arra akarok kilyukadni,hogy van aki nagyon örül ,hogy nála informáltabb emberek segítenek nekik.
Mondjuk ha valamit megtalálnának a google kereső első oldalán és kérdezik az bosszantó, de lehet,hogy valakinek az is teljesítmény ,hogy a fórumra rátalál és kérdez. Van aki megérdemli,hogy segítsünk neki.
Ott nekem fakézzel-lábbal 12 fölött volt SV-vel, a béka megállt 10 körül.
Pár éve 8-at evett normál túrákon is, tavaly ezt megunva állítgattam így most 6.5 körül ugyanazzal a tempóval, de tudom, hogy még mindig szar a beállítás főleg a rossz tps miatt, de tavaly nem volt kedvem vele foglalkozni az ismert okok miatt viszont ez mostanra úgy tűnik rendeződött ezért lassan megoldom a gondot.
Az elég sok! Még a ringen sem kellene ennyit fogyasztania.
szia
itt az állítható : http://nagyvas.hu/motoralkatre...
Es?erdekel?
Nemnormalisember.
" Tiszta hülye aki nem normális" erre írtam Bubu
A letjogosultsagod nem igazolodott be.
Legalább nem vesztetted el a realitás érzéked
Nem.
Ugye-ugye Kezd beigazolódni a létjogosultságom /Zoli ezt az utolsó hosszú szót kitudod glvasni,... és ki is tudod mondani?
Gyerek egy napot nem figyelem a bagázst oszt kiirtotok mindenkit.
Amugy már en is kitoltam a motort, de annyira fújt a szél, hogy inkább Gta-ztam kicsit a meleg szobában

Az meg miért van , hogy nem találom hogy ki kit mószerolt be meg hogyan, vagy most mivaaan
Tiszta hülye aki nem normális
Fel7kor van ebreszto
Na jó a tényleges hogy én meg a család sütöget..............majd megesszük............és a kutyának szólunk másnak nem.