Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.
Akkor marad a rendes MZ kormány?
Én nem tennék nakedre cross kormányt,azonkívül hogy stílusidegen általában még magasabbak is ami irto hülyén néz ki.

Minden nagyobb gyártónak van superbike kormánya cromozott acél kivitelben 10-12e körül.
Nem nagyon van ismerős aki használt gumizik. 20-25000/ hátsó gumi, azért nem tudok hatalmasat bukni egy mostani gumin szerintem.

Valahonnan teljes manualt szerezni? Kettőt is leszedtem de nagyon hiányos
Tudsz élni
Nade kérem...............Ő egy mini octopus tripod.
Nem front van vagy mi, egész délelőtt aludtam suliban és ahogy hazaértem ettem aztán aludtam tovább
Ez tény, szerintem először vegyél használtat abból amit ki akarsz próbálni oszt ha tetszik akkor vegyél újat.
De meddig eljátszhatott vele mire igy megálltak
Amúgy felhívtad őket?
Nem hiszem el hogy te minden gumit ilyen hamar legyalulsz
Miért raktad a kamerát análgolyókra?
Kérdeztem?
Vágottat nem akarok mert ha elütnek még a végén pénz nelkül maradok
A rosso II nagyon jó,ekem 6e alatt van még egy szett de max még 2000-nyi élet van bene az 1,6-ig.
A sportsmart első szériája abdulnak bejött és azt mondta tartós is,túrázik is meg pályázik is szal lehet igaza van,continentalnak a sportattack,raceattack is sokaknak tetszett.
Az ilyen utcai pályagumik jók csak kevest birnak.

Vegyé vágott sliccet.Taschner csak olyat rak fel.

És van egy új családtagom.
S20,gixxeren próbáltam,jóféle.
Bt023gt-m volt hátul,olyan 6ekm-t bírt,kb90%-osan vettem,az utolsó 1500km-en azért már csúszkált rendesen.
Állitolag teljesen megfelel
keress akkor powert.. vannak más gumik is nem csak a michelin. Volt nekem power, nem tetszett. Mászkált mindig a hátulja
Utcán az elszaladok hétvégenként a helyi kanyargós 20 km-re meg vissza atommódban stíluson kívül a poweren felül mind felesleges.
Srácok, jól emlékszem, hogy a gyári kormány kiválóan kiváltható a "filléres" MZ kormánnyal és ez tartós és jó megoldás?

Más jó alternatívák vannak esetleg vagy ez a legjobb és ne is keressek tovább? :)
Csak azt mondtam kipróbálnám
mivel nem vagyok egy hudenagy versenyző nekem jok a sporttúra gummák is
akkor az s20 meg még kevesebb
Bt023 szerintem szintén nem lesz több 8000km-nél
s20-t kipróbálnám
d211-ből volt ugye olyan amit nem használhattál utcán árban a d212 meg nekem kurvára nem éri meg, sőt tapadásban sem mert mire faján bemelegszik megállok inni egy kólát mert elfáradtam