Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi, Zoli valaki olyan szervezze aki utan megy a tomeg en punkosd meg juli elso hetvegejet leszamitva majdnem mindig raerek
Rendben, akkor amelyik hétvégén gurulnál valamerre akkor előtte pénteken erősen figyeld ki merre megy. ......de félretéve a komolytalanságot, azért volt már, hogy két héttel előre is tudtuk, hogy hova megyünk, legfeljebb nem egy útvonalon és nem együtt mentünk.
Azért is írtam hogy nekem mindegy merre és mikor, egy túrán szeretnék majd részt venni veletek idén, remélem az sikerül, a többit meg döntsétek el ti!
Magyarán a legcélravezetőbb a rémuralmi diktatúra.
No meg a szavazás a legrosszabb, abból szoktak örök haragok lenni, de legalábbis napokig tartók. Inkább valaki kiírja, hogy megy valamerre és aki akar csatlakozik.
Sajnos előre tervezni nem tudok legfeljebb hétvégéig így ahogy az utóbbi években történt, kedden-szerdán kiírom, hogy hétvégén menjünk oszt elindulunk valamerre általában az utolsó utáni percig vitatkozva, hogy hova és milyen úton.
Meg kell szavaztatni azokkal akik biztosan menni akarnak! Többség eldönti, utána meg én is hogy tudok e menni!
és aztán csalánnal veritek egymás seggét hogy visszatérjen bele az érzés
Hatarnal talalkozunk, mangart kornyeken szallas, maltata, glockner aztan a tenger
De nem ertem mi a baja a 700kmrel, meg azzal a motorral is meglehet tenni...
Akkor lehet 700-is.Nem kell hozzá utánfutót hívni.
A katejemes kollega erdekes lesz, nem biztos hogy jon amugy... idoben elore el kell tervezze, nem ugy mukodik nala hogy akkor ma kitalaljuk es holnaputan indulunk
Há a mami.........süti,lekvár,mosott ruhák,kiskert.
Mindenképp az osztrák vagy szlovén oldalon kéne egy szállás.Így nem kell a kátéemest megilyesztő 7-800 Km-es túristakört tenni.

Én Lavamünd környékét javasolnám mert az kényelmesen elérhető kanyargós az első-harmadik napra.

De tényleg a többség dönt.
Az mi?
Mamis-s jeles bizonyitvanyom van, nem fog ki azert rajtam
Na ez az mihez én már nem mernék hozzányúlni, sok mindent megcsinálok, kisebb nagyobb dolgokat akár az itt adott segítségekkel, de egy ilyen műveletnél már sok mindent el lehet bacni.
Hát ahogy már régebben is mondtam, nekem mindegy, többség dönt! Ha többször nem is de egy túrára mindenképp elszeretnék jutni.
Mindenkepp meg kell latogassalak, szelephezagot beallitom de utana Te kell beallitsd nekem
Ha erre jársz megnézed.
Erdekelne, ha csak horzsolasos az nembaj, horpadassal van baj. Horzsolast felhegesztem, polirozni kellene mindenkepp.
Olyankor viszont van osztrák oldalon nem túl messze a határtól magyar tulajú szállás 20€/éj körüli áron. Nyáron meg a feredős verzió. mondjuk akkor akár a szokásos horvátot is meg lehetne tenni ahol ugye 11€ körüli az ár és Bp.-től oda-vissza megvan 1400km-ből. Tele leszünk idén 3 napos hétvégékkel.
Felém nem hiszem, valami másik hely lett akkor az Őrségben kijelölve. De ha fürdeni is akartok mint anno is beszéltük akkor még márciusban-áprilisban nem lehet