nem tudom hogy az eleje vagy a hátulja miatt csinálja. Elöl a comp csavar tökre be volt tekerve hátul pedig tökre ki. Gyárihoz képest nemtudom hogy merre kéne tekergetni, de majd egy melegebb nyári napon a pihenőnél beállítom
Ez a jelenség nekem is megvan. Kanyarba ha elveszem a gázt mintha valahol nagyot kottyanna, és ha gázt adok akkor ugyan ez a jelenség visszafele. Már néztem, hogy a villa tengelye kopott, de sehol semmi hiba. Egyik SV-m viszont makulátlan volt, az amelyikbe elöl-hátul WP futómű volt. Azt visszasírom a mai napig
Na ez a baj, ne engedd el a gázt hanem húzd mint állat. Azért nem akkora gáz ez, tény, hogy megvan a jelenség, de együtt lehet vele élni, ismerek pár embert akinek sikerült.
Sosem állítgattam könyvből, tekergetem míg rajta tudok maradni. ......a hullámzás sajna megmarad bármit is csinálsz, pályázók próbálkoztak ezzel eleget mindenféle telócserével és mindig panaszkodtak rá, na ja, azért még nem gixer.
Szerintem kicsit kemény a hátulja a gyári beállításon, nekem legalábbis az volt. Mivel tudom könnyen állítani a rugót hátul? Egy kínszenvedés volt, főleg hogy ott a szerszámos doboz a fekete vázason. A jobb lábtartó leszerelésével könnyítettem picit, de valami jó körmös kulcs kéne hozzá.