Én bizony kiszdem télire és egy állandó hőmérsékletű hideg hejre elteszem, persze előtte rá töltök, berakas előtt megmerem s ha kell akkor töltök rá. Régi mociban így ment el az akku x+7 évet.
Fotó alapján nem rossz a burkolás.
Bár én először a vakolatot javítottam volna , meg legalább egyszer kifestem, és utána a burkolás.
Így viszont majd takargathatod a kész burkolatot.
Azt en se tennem.
Itt eloszor spaklival szedegettem a vakolat maradvanyait.....de meguntam a szoszmotolest.......flex es drotkorong befigyelt.......otperc felnezek es semmit nem lattam.
En a szekrenynel vagyok toppon.
A hazi felujitas ocsi reszortja.
Amit kitalalt futes gyanant azt meg a futeszerelo is lesett.
De bevalt.Igen kenyelmes es automatizalt a cucc.
látom középről indult ebből is látszik van rálátásod a dolgokra
a következőnél még precizebb lehetsz,ha nem fuga a közepe,hanem lapközép,igy a vágottak sokkal nagyobbak csak,hogy mondjak is valamit
Gyanitom hogy tul oreg es tul amatorok vagyunk mar a megszokashoz.
A ketharmada kesz,jovo hetre maradt 5 negyzetmeter a szele,vakolat javitas,fugazas,berendezes.
Elsore,full laikuskent ennyire tellt.
Ha van normális dugókulcs készleted, akkor össze lehet rakni olyat amivel könnyű levenni a hátsó leömlőt. Én levettem meg pucolni, de már majdnem ugyanolyan. A hátsó henger szelepfedélnél egyedül a vastag kábelköteg volt útban nekem, de kijött. Mint Sanyi is írta, írtó egyszerűen kijönnek a vez.mű. tengelyek a fogaskerekek miatt , csak jó helyre rakd vissza. Persze ez csak akkor ha lapkát cserélsz, vagy megnézed milyen van benne.
Bár én először a vakolatot javítottam volna , meg legalább egyszer kifestem, és utána a burkolás.
Így viszont majd takargathatod a kész burkolatot.
én kaufmann topline-t használok
Itt eloszor spaklival szedegettem a vakolat maradvanyait.....de meguntam a szoszmotolest.......flex es drotkorong befigyelt.......otperc felnezek es semmit nem lattam.
Beallitom es pikkpakk a szele is le van vagva.
Itt nemigen csirkelabazok.van allvany.
Még azért a szegőlapoknak van mit vagdosni....
A hazi felujitas ocsi reszortja.
Amit kitalalt futes gyanant azt meg a futeszerelo is lesett.
De bevalt.Igen kenyelmes es automatizalt a cucc.
látom középről indult ebből is látszik van rálátásod a dolgokra
a következőnél még precizebb lehetsz,ha nem fuga a közepe,hanem lapközép,igy a vágottak sokkal nagyobbak csak,hogy mondjak is valamit
A ketharmada kesz,jovo hetre maradt 5 negyzetmeter a szele,vakolat javitas,fugazas,berendezes.
Elsore,full laikuskent ennyire tellt.