Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami nyalat én is tettem bele, lila színe volt a flakonnak. Spurit errefele nem kapni sajna, pedig ha lenne azt hasznalnam.
Én bizony kiszdem télire és egy állandó hőmérsékletű hideg hejre elteszem, persze előtte rá töltök, berakas előtt megmerem s ha kell akkor töltök rá. Régi mociban így ment el az akku x+7 évet.
Huhh ja,a terv a maradek ragaszto felhasznalas volt.
A falrol sepruvel jott le,ez a betonra szaradt pupok voltak.
Fotó alapján nem rossz a burkolás.
Bár én először a vakolatot javítottam volna , meg legalább egyszer kifestem, és utána a burkolás.
Így viszont majd takargathatod a kész burkolatot.
ennyi erővel le is verhetted volna

pedig sokszor kell

én kaufmann topline-t használok
Azt en se tennem.
Itt eloszor spaklival szedegettem a vakolat maradvanyait.....de meguntam a szoszmotolest.......flex es drotkorong befigyelt.......otperc felnezek es semmit nem lattam.
Mondjuk cserepet flexelni jobban utálok....
Ha van ket kezed mar nyero vagy.
A profiknak,na de nekem?
Bricostore-bol hienaztuk 6 rugoert egy vizes csempevagot.
Beallitom es pikkpakk a szele is le van vagva.
Itt nemigen csirkelabazok.van allvany.
jó vágóval 10 perc se
A csirkeláb milyen karistolásokat fog itt végbevinni!
Még azért a szegőlapoknak van mit vagdosni....
En a szekrenynel vagyok toppon.
A hazi felujitas ocsi reszortja.
Amit kitalalt futes gyanant azt meg a futeszerelo is lesett.
De bevalt.Igen kenyelmes es automatizalt a cucc.
2 ember között már 1 vezető is kell
Ez speciel ocsi volt,en az aszisztencia vagyok.vagok,keverek,mosogatok,pakolok.

látom középről indult ebből is látszik van rálátásod a dolgokra
a következőnél még precizebb lehetsz,ha nem fuga a közepe,hanem lapközép,igy a vágottak sokkal nagyobbak csak,hogy mondjak is valamit
Gyanitom hogy tul oreg es tul amatorok vagyunk mar a megszokashoz.
A ketharmada kesz,jovo hetre maradt 5 negyzetmeter a szele,vakolat javitas,fugazas,berendezes.
Elsore,full laikuskent ennyire tellt.
csak szokni kell
Ha van normális dugókulcs készleted, akkor össze lehet rakni olyat amivel könnyű levenni a hátsó leömlőt. Én levettem meg pucolni, de már majdnem ugyanolyan. A hátsó henger szelepfedélnél egyedül a vastag kábelköteg volt útban nekem, de kijött. Mint Sanyi is írta, írtó egyszerűen kijönnek a vez.mű. tengelyek a fogaskerekek miatt , csak jó helyre rakd vissza. Persze ez csak akkor ha lapkát cserélsz, vagy megnézed milyen van benne.
KB ugyanaz mint az akksi szarás nélkül.
Szerintem megéri.Mondjuk az enyémre rá van égve a sok kosz tehát csúnya nagyon...
Én lassan veszem le az egész kramacot hűtőstül kipufogóstul................de hogy én kipufogót csuszatoljak.............
Szelephézag nem probléma csak ez a sok bontás, aztán vissza mindent ezért szerettem kamiont szerelni, felemeltük a fülkét és kész