Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igyekezz azzal a vízpumpával mert lassan itt egy Balaton túra ideje
nekem tetszett!
Talaltam jobbat.
Nem tok linkelni mobilon de ez jo nagyon.
Egyben szinte minden.

Tripod Adapter Converter Set With 1/4 Inch Connector For GoPro Hero3+/3/2/1 BDRG
Ne hagyd, hogy turkáljanak a zsebedben!
Eleg a 8 db os ragacs ket embernek a sisakbol az olcsobb es magasabb feedback % al rendelzlkezo adapterbol meg usd be a keresobe ezt:
500 ft iorul van.
ORDER: Andoer 1/4" Connector Convert Bridge Adapter Adaptor for Gopro Hero1 2 3 3+ 4
Csak baromira nemtudom hogy melyiket lenne jobb megrendeli, pénzben nincs nagy különbség
1
2
gondolom ez jó

a kis adaptert meg nem találom
Levi az embered.
Nekem már van jóformán minden.
Benne vagyok!
Bármilyen rögzítőeszközre, amivel a szerény gyári csomag kiegészíthető és célszerű a motoros használathoz.
Nekem nincs profilom e-bayen, de a postába beszállnék.
rendeljünk ketten, vagy ha van még valaki Tollna megyében akkor ő is. Lehet mi haverokkal rendelünk 3 szettet
Mire gonolsz?
Ha rendel valaki AS20 kamerához rögzítést, akkor társulnék.
Hatalmas szakmai tapasztalat és több rengeteg elméleti tudás után jelentette ki ezt
Utanzat volt.
Most is az van.
a 3M az olyan de egy utánzat ki tudja milyen, lehet egy kis szellő lefújja a kamerát a helyéről
Minden nap tanulok egy uj szot.
Nikocil.
horgászdamillal
Tokmindegy,a sisakrol a vegen inkabb snitzerrel ovatosan levegtam mert ha le akartam tepni feltem hogy a lakkot tepem le.
tényleg, a ragacs sem 3M mint a gyári
Kinai ugy.A gyari mattabb es a tekeros csavarok ivesek nem ilyen egyenes kup alaku a muanyag resze.
Ilyen van nekem is.

Szivos mint a vizibivaly.
Há mittudom én, Zoli a netszakértő. Képről jobban hasonlít a gyárira, nem sorjás és olyan fényes mint a gyári
hát ha nem kínai gyártmány akkor tuti hamisítvány
MInőségbeli különbség lehet vajon a kettő között?
amúgy ahogy látom az összes seller elhúzott holdújévet ünnepelni, úgyhogy senki nem rendel semmit 2 hétig mire ezek ki nem józanodnak