Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti a vanyek megvette az ev biznisze gondolattal
Holnap megpróbálom le fotózni és küldöm a képeket!
Szia!
Engem lehet érdekel.
Légyszi küldj róla képeket az email címemre a többit ott megbeszéljük.
sifib@freemail.hu
Köszi!
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne egy K6-os 9-ik havi 650s. Az eleje sérült.
Amit cserélni kell rajta baloldali tükör, balodali lábtartó, váltókar, kuplungkar, irányjelző, fejidom repedt de javítható, első villák görbültek.
Hamarosan teszek fel róla képeket a használtauto.hu-ra.
Sajnos nekem nincs időm foglalkozni vele inkább eladom mint,hogy csak ott álljon a garázsban.
én már tegnap sem találtam, pedig kíváncsi lettem volna
Gyorsan el is tűnt a hirdetés...
Bele egy gixer futomuve. Lampa aztan mehet
Annyit nem akarok vele kinlódni. Érdeklôdöm még pár helyen.
Gyári van, úgyhogy minden fasza lesz akkor
CORO Z Ha gyári a rúgóstag hátul akkor a -25mm-nek kell lennie. Nekem a rúgóstag csere kavart be. Az új rúgóstag 5mm-rel hosszabb lett a gyárinál.
Nekem most 152mm-es van beszerelve, most talán jó lesz

k.lali Ha nem vagy biztos a méretben vegyél 1m 30x6mm-es lapos vasat darabold le és furkáld ki párosával 145mm-től fölfelé 1-2 mm-es lépésenként , és próbáld ki mindet.
Ha megvan a biztos méret akkor döntsd el, hogy veszel, csináltatsz, vagy csak lefested a laposvasat.
Nekem volt egy hirtelen ötletem, hogy egy törött 1000-esből összerakaok valamit, hogy kíméljem a pénztárcámat, de a tél, már elmúlni látszik és valahogy nem volt elfogadható áron törött gépezet.
Bar en kedvelem a lehetetlen penztemeto ugyeket ez nem vagykelto.

Teleszkopparbol meg van ketto is.
Csak azért írtam hátha kedvet kap valaki és akkor megveszi tőlem a telókat, fejidomot, lámpát meg minden mást...
ugyanitt eladó!
Ez elég pusztulat,és törés nélkül is csiribiri.
Valaki törött SV-t keresett még. Nem rossz vételnek tűnik
Ebben a szezonban kiderül hogy lesz. Nem tudom mi volt eddig bent, mert ezzel vettem a motort, de nem volt rá panasz.
Hát remélem, hogy Jamesz jót küldött, mert nem akarok a térdeimmel a fülemnél a földön ülni :D
A 2,5cm is már erősen súrolja a terveim határát, ami max 2cm volt. :)
A kormányvégtükör sosem jött be.
És annyira egetverő változás nincs hogy túl sokat aggódjak.

Most még nem jött el a változtatás.
Ami késik az lassan jön.
szia

lemérheted ha nem probléma, de elvileg egyformának kellene lenni a méreteknek. bár az olx-en is hírdenek egyet de ott a 2,5 cm-er ültetésnek 155 mm-es lyuktávolságot mért az úriember.
Szia!
Megjöttek a kutyacsontok. Mérjem le neked akkor, ahogy kérted vagy megfelelő volt az, amit jamesz írt?
Köszi elolvastam, majd kiderül melyik táborba fogok akkor tartozni.
De a 7100 is nagyon vonz. Az 5100 valamiért nekem sem volt az igazi. Az eslő 1000 km nagyon finom volt vele, de utána... Észrevehetően változott. "keményebb" lett a járása a gépnek és a váltó is másabb lett.
Én idén kipróbálom a Fuchs motorolajat.