Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annak azért nézz utána, hogy ha jól tudom pont osztrákiában komoly bünti jár a kameráért ha észreveszik. link
Ezzel a Sonyval már nem leszel különc szerintem
Szekszarson es Siofokon van meg sony az tuti
ahha akkor ez az SJcam a GoPro pofájú. Már láttam valahol. Na majd utána nézek ennek is! Köszi!
Goprom van,sisakra nem élvezet a nagykockaráma
Húzza a fejem rendesen.
Sony van 30 papírért az OLX-en Lehet a nyár elején beficcen ha nincs más.
Ha magamra rögzítem nincs rázkódás. Már csak nem csinál olyan rossz képet. Mindenkinek GoPro meg iPhone van a zsebében néha jó különcnek lenni
Ha már nem kapsz(bár mindig írogatják a fórumán, hogy éppen hol láttak még belőle pár dbot), akkor meg SJCAM 5000 vagy m10. A 4000-rel már sok a gond, az eddig tuti helyekről is hamisítványok jönnek, nehéz követni, hogy melyik sorozatra melyik fw update megy föl
Motoron az SJ4000-5000-től indulnak az élvezhető képes kamerák de az alaphangon 40-50e mire megkapod.
Az AS20 is 45e lenne ha nem adnák féláron kiárusításban.
Nem véletlen vettem meg én sem.
Jobb lenne egy hero3 vagy méginkább egy drift ghost de azok 100-120e-rek.

Sokszor jól jönne a kamera azért gondolkodtam a vételen. Autóba is használnám.
Láttam a hülye nem vagyok bótba valami gopro külsejűt de gondolom az se valami húdejó :) a Sony nem lenne rossz, de az is meggondolandó De szívesen meghallgatok olyat is akinek útba van és megválna tőle emberi áron!
Teszkós AS20-at. Ha még kapsz.
Ár/érték arányban jelenleg nincs jobb.
Hameg csak mostanra egy alkalomra akarod bérelj egy goprot a myactioncam.hu-ról.
Sziasztok!

Látom van szó kamerákról. Tervezek egy nomád túrát Ausztriába és szeretnék felvenni pár szakaszt ahogy hasítom a levegőt.
Mi az amit kamerából ajánlani tudtok, és nem GoPro áron van?
Ja és van hozzá tartozék amivel vagy magamra vagy a motorra lehet rögzíteni?
Igen, csak rákap a mágnes a teló oldalára, és a két érintkezőn tölt. Így nem kell bontogatni.
link
Nem nagy összeg. Picit lassabban tölt, de bőven jó.
az hogy mukodik,nem is kell bedugni csak ratapad a telora?
Üdv bocs , hogy zavarlak, de egy régi kommentedben láncnittelőt láttam amit te csináltál érdekelne tudsz benne segíteni ha igen akkor adok egy email -t és tudunk beszélni.
szia
amennyiben kicseréled a kutyacsontot akkor megosztanád velem a véleményedet ? akár privátban is, adatlapomon az elérhetőségem. köszi
hát ja, így vagyok ezzel én is, motoros onboard videó addig volt érdekes amig újdonság volt, manapság már a kutyát nem érdekli, tele a net vele
Ejj ez a rossi.
Háááát én meg már leszoktam a kameráról.....sosem nézem vissza legfeljebb pár napig amíg feltöltöm. Azt vettem észre az évek alatt, hogy ha sikerül jó helyre menni és jó felvételt készíteni akkor attól irigyek lesznek, ha meg szar helyen szart csinálok kiröhögnek... ....így inkább ha emlékezhetnékem van visszamozizom fejben.....olyankor mindig kurva jó helyen vagyok és Rossi is mindig mögöttem van.
Én a sisak oldalára szoktam tenni, volt hozzá direkt tartóm. De nekem egy 4. fajta kamera van.
Mágneses usb kábellel, így nem kell nyitogatnom az ajtaját az usbnek. Meg motoron is tudom tölteni esőben is.
A z3-at siman toltod vagy dokkolos tartod van?
Helló
Sisakra hova teszed? Hogyan?
Köszi
Majd meglatom,nem rotakapara teszem,es a kormany rezgescsillapitos.
Mondjuk bátyám varaderojának a bukócsövén nem rezgett... Motorválogatja