ertem,koszi! Valaki linkelt be olyan tartot amibe ez bele van epitve,csak bepattintod a telot es kesz,vmi 16e ft,a te megoldasod olcsobb,de stabil e menet kozben,nem razkodik el?
Nekem nem egyertelmu, az en kameramolyan mint a Zolie, neha neha videoz csak es csak a szep tajat, rossz a kepminosege ezert se a rendszamok se az arcok nem latszodnak
Nekem ugy jott le anno ez a torven mint a cd masolas. Itthon sajat magamnak lemasolhatom. Magamnak videozhatok de ha feltoltom jutyubra pl akkor azon a videon az arcokat es a rendszamokat ki kell takarni. De nehogy mar jogdijat fizessek azert mett levideozon a hegyeiket meg a jo minosgu utjaikat
Ne sz...j be szerintem nem fogják észre se venni,csak ha valami köcsög feljelent és tetten érnek,esetleg rendőri vekzálásnak leszel kitéve akkor kapcsold ki.
De igaszából csak az emlékezetes,kanyargós részeket veszem fel ott meg átgázolok mindenkin.
Ez hihetetlen!
Pedig ahol voltam tavaly Alpok alja az is gyönyörű volt és azt is fel akartam venni idén hogy itthon megmutassam. De hát 3 millát nem ér az egész.
A cikkből: "Tőlünk nyugatabbra, akár már Ausztriában is tiltott, s adott esetben komoly bírsággal sújtott már akár a készülék használta is."
......ez elég világosnak tűnik.
....ebben a cikkben ( link ) pedig ez áll: "Az osztrákok tiltják
Amíg tőlünk keletre nyilvánvaló, nyugaton nem egyöntetű az autós kamera sikere. A legérdekesebb talán az osztrák szabályozás. A helyi törvény tiltja a folyamatosan működő menetrögzítő eszközök használatát, és a tiltás alól csak bizonyos hatóságok számára van kivétel. A büntetés tízezer euró az első botlásnál, de ha valakit visszaeső dashcamezésen kapnak, annak a második csekk már huszonötezer euró is lehet – legalábbis a szabályozás szerint, de nem tudunk róla, hogy az idén tavasszal bevezetett szigorítás kapcsán szabtak-e már ki bírságot Ausztriában."
esetleg itt : http://olx.hu/hirdetes/suzuki-sv-650-1000-rendszamtabla-tarto-ID2nbSz.html#406f9efb35
Nagyon szívesen, de ehhez várnod kell tavaszig, mert addig eszembe sincs motorra ülni, ha 0 fok körül marad a hőméréséklet.
Foglalkozol még suzuki gyári alkatrészekkel?
Sv hez kellene pár dolog.
Max ledolgozom a büntit odakint
Enni már csak adnak éhen halni nem fogok!
Nekem ugy jott le anno ez a torven mint a cd masolas. Itthon sajat magamnak lemasolhatom. Magamnak videozhatok de ha feltoltom jutyubra pl akkor azon a videon az arcokat es a rendszamokat ki kell takarni. De nehogy mar jogdijat fizessek azert mett levideozon a hegyeiket meg a jo minosgu utjaikat
De igaszából csak az emlékezetes,kanyargós részeket veszem fel ott meg átgázolok mindenkin.
Pedig ahol voltam tavaly Alpok alja az is gyönyörű volt és azt is fel akartam venni idén hogy itthon megmutassam. De hát 3 millát nem ér az egész.
Pont a hülye osztrák szabályozás miatt a streetwiew alkalmazás a labancoknál nem működik.
De ez érdekes mert amit szoktam nézni Youtube-on a Schaaf nevű gyerek osztrák és egy rakat videója van.
......ez elég világosnak tűnik.
....ebben a cikkben ( link ) pedig ez áll: "Az osztrákok tiltják
Amíg tőlünk keletre nyilvánvaló, nyugaton nem egyöntetű az autós kamera sikere. A legérdekesebb talán az osztrák szabályozás. A helyi törvény tiltja a folyamatosan működő menetrögzítő eszközök használatát, és a tiltás alól csak bizonyos hatóságok számára van kivétel. A büntetés tízezer euró az első botlásnál, de ha valakit visszaeső dashcamezésen kapnak, annak a második csekk már huszonötezer euró is lehet – legalábbis a szabályozás szerint, de nem tudunk róla, hogy az idén tavasszal bevezetett szigorítás kapcsán szabtak-e már ki bírságot Ausztriában."
Elvileg csak erre kell figyelni.