Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha a garázsban járok csinálok képet Nem mondom hogy húúú de jó a plusz lámpa viszont több világít így talán nagyobb esély van rá hogy észreveszik
Képes esetleg tudsz feltenni róla mégis hogy néz ki. Sajna az ilyen bármelyik boltban van felénk nem igazán igaz. Se bolt se kínálat. Ha találok és keresek kínából előbb megjön...
Az nem 0 akar lenni, hanem egy N betű nem?
Nem a gyári csatiját vettük, sima vízálló csatlakozó. Megfúrtuk a doboz alját ahol a csati helye van és ott kivezettük, alul van a 2 csati szinte nem is látszik Szerintem bármelyik hobby elektronikás boltba lehet venni ilyet
hol s milyet? Amúgy pont arra gondoltam hogy csak csatlakozót kéne venni és megcsinálni led szalagból. A dobozon belül milyen csatlakozó kell?
Megnéztem a dobozt, azon ott van a 2 kiálló érintkező. De semmi sincs amibe belepattanna. A platnin nem tudom hogyan van a csatlakozó rész felfogatva, mert oda esik ahol lyuk van a platnin középen.
1300Ert vettunk vizallo csatit, a ledszalag volt kb 3000ft
Igen.
2,5,6-nak megvan az alja?
nem olcsóbb mint magyarban, lehet bele kéne túrnom hátha találok valamit occón
De ez csak fel van pattintva a doboz aljára amikor a helyén van? Vagy mi tartja a platnin?
Gyárilag mind ilyen.
Nem tudom a tiédhez milyen kell, de az enyémhez ilyen és még a kiképzés is megvan hozzá a platnin.
Túrtam ilyet.
Látod az érintkező kapcsoló részt?
Szerintem ilyen megy ide.
Láttam a videódon a sárga motorosnak a dobozban van féklámpa bekötve.
Nekem is benne a dobozban a csatlakozó, meg a lámpa viszont nem tudom el képzelni, hogy a platnira mi kell, hogy leválasztható legyen a csatlakozó. A doboz alján ott figyel a 2 csatlakozó. Ilyen a platnim: link

Tudtok ebben segíteni?
köszi!
Hiányzik a 0 alja, csak hibás a kijelződ?
Jó az,amúgy nem nyomja el.Motorfék és fullgáz üzemben kihallatszik,ilyen túristaüzemmódban mint a videókon nem.

Fokozatkijelzó 7:30 fölött a 0 ürest jelent de van 6 szám még.
nem mondtad még így videón tetszik a hangja a gépnek, az a visítás egész jól leplezi a barkas hangot
még ha 8 körül lenne, vagy a sufniban megteremne. Annyiért sokat lehet ám motorozni
Mutasd
Oké, akkor majd rájövök hogy mi is az
Ahhoz is van, 18 rugó körül tanítgatós.
Te kérdezted legközelebb csak annyit írok hogy már mutattam
Mondtam mar hogy fokozatkijelzom gyarilag van nekem.?