Képes esetleg tudsz feltenni róla mégis hogy néz ki. Sajna az ilyen bármelyik boltban van felénk nem igazán igaz. Se bolt se kínálat. Ha találok és keresek kínából előbb megjön...
Nem a gyári csatiját vettük, sima vízálló csatlakozó. Megfúrtuk a doboz alját ahol a csati helye van és ott kivezettük, alul van a 2 csati szinte nem is látszik Szerintem bármelyik hobby elektronikás boltba lehet venni ilyet
Megnéztem a dobozt, azon ott van a 2 kiálló érintkező. De semmi sincs amibe belepattanna. A platnin nem tudom hogyan van a csatlakozó rész felfogatva, mert oda esik ahol lyuk van a platnin középen.
Láttam a videódon a sárga motorosnak a dobozban van féklámpa bekötve.
Nekem is benne a dobozban a csatlakozó, meg a lámpa viszont nem tudom el képzelni, hogy a platnira mi kell, hogy leválasztható legyen a csatlakozó. A doboz alján ott figyel a 2 csatlakozó. Ilyen a platnim: link
Látod az érintkező kapcsoló részt?
Szerintem ilyen megy ide.
Nekem is benne a dobozban a csatlakozó, meg a lámpa viszont nem tudom el képzelni, hogy a platnira mi kell, hogy leválasztható legyen a csatlakozó. A doboz alján ott figyel a 2 csatlakozó. Ilyen a platnim: link
Tudtok ebben segíteni?
köszi!
Fokozatkijelzó 7:30 fölött a 0 ürest jelent de van 6 szám még.