Én motorra kikísérletezek helyet............nekem szar mert egy épkézláb felületet nem találtam.
Oda fel a ragacsos tappancs oszt kész.
Talán 2-3 hely és nem variálok.
Legtöbbször ugyis a kormányon lesz.
Bukóra én ragasztani fogom, motorra kellene meg autóra a vákumos tappancs hogy ne kelljen mindig ragasztgatni. De azt mondj ismerős hogy neki gokartozás közben tört el a kínai vákumos tappancs
Van 2 db oldalidomom Suzuki SV 650 S K4-hez (utángyártott)
csavarjaim nincsenek hozzá, és az idom nincs festve sem (még)
Ha valaki elvállalná, hogy biztosít hozzá csavart ( vagy bukógombát ) akkor kifizetném neki a csavarok valamint a felfogatás díját. Addig nem akarom lefesteni az idomot amíg nem győződtem róla, hogy biztosan fel tudom rá tenni, mivel a festés, az idom javítása sem lesz olcsó valszeg.
köszi
Értem, akkor az első lámpabura mellé, vagy jól szellőző helyre kell rakni a diódákat messze a motor hőtől. Aztán lehet nem lesz az egészből semmi mert bizonytalant inkább nem teszek fel.
tényleg működhet, csak ha sima 21W-os izzók vannak akkor szerintem több, mint 1W disszipálnak a diódák és melegedhetnek elég rendesen, csak ezért nem tetszik
Már megcsinálták, és használják, egy Banditos srác, itt írtátok még anno hogy őt kérdezzem. De most megrendeltem azt a dupla kapcsolót, hátha lehet kezdeni vele valami.
És ha már ott jártam akkor egy ilyet is
nem találtam most hirtelen olyat az ebayen, mindegyik csak sima egy érintkezős. lehet érdemes lenne kipróbálni a diódásat, végülis az is jó lehet csak nekem nem tetszik annyira.
Köszi, és az milyen az a 2 záróérintkezős relé? Tudnál valamit linkelni. Sajna ehhez nem nagyon értek, inkább az a típus vagyok ha megmondják neki hogy mit hova kössön megcsinálja.
jó ez a sima egy záróérintkezős kapcsoló is, csak kellene hozzá egy 2 záróérintkezős relé. csak annyit kell csinálni, hogy az indexrelé kimenetét egyszerre kapcsolod rá mindkét oldalra, pont ahogy az irányjelző is csak ugye az vagy jobbra vagy balra.
Oda fel a ragacsos tappancs oszt kész.
Talán 2-3 hely és nem variálok.
Legtöbbször ugyis a kormányon lesz.