Én már feltettem a tartót a motorra, idén Sony Z3c-on lesz IGO. Vízálló úgyhogy most ázhat is :)
A sony kamerát ti hova teszitek motoron? Én sisakra gondoltam, csak nem tudom,hogy fejtetőn legyen, vagy oldalt. Melyik jobb? A tetejére nem kell semmi, simán felmegy a Sony tartóval. Oldalra kell egy kiegészítő.
GPS kocsival simán működik,Majd most kell egy műanyag golyos mount arra is és megoldódik a műhold keresés.
A trükk hogy várni kell míg maga a gps csatlakozik majd csak utána indítom az igo-t.
Sony xperia SP elég buta,a képernyője is meg a touch része is.
Telefonnak jó de a samsungok pláne a drágábbak sokkal jobbak.
KB ennyi tapasztalatom lesz,idén rágyúrok a gps motoros felhasználására.
Tavaly nem volt időm mélyebben tesztelni.
Remélem nem lesz több műszaki gond a vízpumpa után.
Pont fele ára van mint az istenített SJ5000-nek.
Nya nekem pont ennyit ért.
Sisakra jobb lesz mint a gopro mert lapos nem ilyen hülye kocka.
Mondom,ekem a gopro lesz az etalon de van az a píz amitől én is lemegyek kutyába.
Kell egy tripod egy 1" golyós szabvány fotómenetes mount meg egy gopro adapter oszt csá.
Most ideiglenes golyós kész van 0 forintból és a GPS ram mountból.
Hero1 semmit nem rezeg.......ez meg sony.
Köszi, hogy nem felejtetted el írtam mailt a megadott email címre, minden szükséges adattal együtt.
Esetleg a lámpák alá.
A sony kamerát ti hova teszitek motoron? Én sisakra gondoltam, csak nem tudom,hogy fejtetőn legyen, vagy oldalt. Melyik jobb? A tetejére nem kell semmi, simán felmegy a Sony tartóval. Oldalra kell egy kiegészítő.
Zoli rendelj egyet hogy lássuk milyen
A trükk hogy várni kell míg maga a gps csatlakozik majd csak utána indítom az igo-t.
Sony xperia SP elég buta,a képernyője is meg a touch része is.
Telefonnak jó de a samsungok pláne a drágábbak sokkal jobbak.
KB ennyi tapasztalatom lesz,idén rágyúrok a gps motoros felhasználására.
Tavaly nem volt időm mélyebben tesztelni.
Remélem nem lesz több műszaki gond a vízpumpa után.
S5 minivel,sony z2 vagy 3-mal tapasztalat motoron vkinek?
Nya nekem pont ennyit ért.
Sisakra jobb lesz mint a gopro mert lapos nem ilyen hülye kocka.
Mondom,ekem a gopro lesz az etalon de van az a píz amitől én is lemegyek kutyába.
Kell egy tripod egy 1" golyós szabvány fotómenetes mount meg egy gopro adapter oszt csá.
Most ideiglenes golyós kész van 0 forintból és a GPS ram mountból.
A feltöltéssel és konvertálással ugyis egy csomót romlik a minőség,há kevésből kevesebb............talán.
Most a sorozatfelvétellel szórakozok.
Össze kell fűzni azt a kibb..tt sok fényképet.
Viszont kiba....tt olcsó.
KTM-re is jutott?