Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen, de ezen kívül nincs semmi más anyagom hozzá, pont azért ha a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módszert sikerülne megtalálni. Volt olyan bekötési mód is ahol a gyári irányjelzőt is kellett volna használni, de nem szeretnék kettőt egyszerre nyomkodni csak hogy legyen vészvillogóm.
Mégis csak találtam, lehet először nem jól kerestem.
És akkor ezt hogy kellene beépíteni? Tudsz segíteni? Rákattantam a témára hogy legyen ez is
milyen kapcsolód van most?
két áramkörös kapcsoló + egy 4 lábú relé + biztosíték?
Sajna ebayon nem találtam ilyen kapcsolót, lehet nem jól kerestem.
igen, az a relé kimenete. de egy kétáramkörös kapcsolóval jobb lenne szerintem mint a diódákkal.
Na majd most a képek:
Srácok, van aki nagyon keni vágja az SV bekötési rajzát? Akkor segíthetne egy kicsit. Mutatok két képet, az első a vészvillogó bekötése, a másik az én SV-m bekötési rajza. Az érdekelne hogy a irányjelző relé-vészvill.kapcsoló bekötése a bekarikázott részen lenne e lehetséges.
Nem vagyok benne biztos hogy jól olvastam ki a rajzot.
Köszi.
[/url]
[/url]
ÉS milyen mennyire világít? észrevehető? A dobozon belüli átvezetést hogy oldottad meg?

Illetve a többiektől is kérdem hogy oldottátok meg?
Siman megy kezzel is.
Csillogos,kell ra matt folia,nem a legpengebb,low budget kinai a belso szerkezet.
Nekem jo lesz.
köszi. ha jól látom még wince tollal böködős az is, csak vízálló.
All Terrain 4,3 col motorcycle gps.
naviból most mi is van Neked?
Kezeim fagynak el meg a lábfejem,meg annyi hacuka van rajtam hogy elmehetnék medvének.Brrrrrr.
be kell öltözni, elvileg kisebb távoknál még szerintem nem fosná le az ember a combját a hidegtől
Azé mert
A. a motor itt van melóban félig szétszedve,No brake,No speedo,No windscreen,no turn signal,no radiator cover.
B, kocsival is megfagyok nem hogy motorral 7 fokban,
C,már állva is csöpög.
D,innen jó nyerni pormentesítés címszó alatt.
6. söprés és még mindig fuldoklok.
erre nem elment nyaralni a kínai, remélem az enyémet még elpostázza mielőtt becsomagol
most miért, addig befogod az ujjaddal ahol spriccel a víz a motorból
Szo nem lehet rola.
Én ezt tettem be a dobozba féklámpának. Menetfény
hétfőn elvileg 7 fok lesz, nálatok lesz létjogosultsága motorra pattanásnak ?
végül innen rendeltem 10db 3W-osat kipróbálni mit is tudnak, ha más nem quadkopterre jó lesz irányfénynek
most szedhetem szét megint a motort kivezetni a csatlakozót
A végén összetévesztenek egy leszálló 747-eseel.
mondjuk ez, 30W-nyi LED-et már csak észre lehet venni, főleg ha meg is van villogtatva
Minek?
A zöld lámpa is ég.