Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet, van benne valami. de nem épp olcsó hozzá a cucc. valami 10e az átvezető, meg valami 10e a dobozba is. annyit nekem nem ér meg. főleg így hogy láttam mit tud kb.
ezt mintha már mutattad volna bocs hogy ennyiszer kérdem, csak ott másképp néz ki. viszont a fokozat kijelzőt sajnálom hogy a régebbiekbe nem lehet beletenni.
szerintem létezik olyan led ami jól látható lenne + a sárga festés sem segít kiemelni a lámpát
Jobb oldalon mi az a kijelző? Balon látom hogy sebesség de a másik?
Mindig gondolkodtam hogy vajon megéri bekötni a dobozba a plusz féklámpát.... hát nem
Kormlmany befogo csavar helyere egy gombfej arra a ram mount alu es ugy ra a gopro talp.
Tekergetheto mindenfele.
Es pont ellat a plexi folott.
Atomstabil.
nekem csak a tankra volt ragasztva az öntapadós gopro talp
Neked amúgy hogy van rögzítve a kamera? Tanktatyóra ráragasztva?

Zoli ezt tőled is kérdezném, hogy az általad feltöltött videókon hogy van feldobva a kamera?
"Nem is konkrétan rád gondoltam amúgy" de fitymacsattogtatás után meg főleg nem kell a vidi
akkor lefordítom, tesz-vesz a szobában amit úgyse szeretnél megnézni = se szélzaj, se motorhang, max egy kis fitymacsattogás
Azt énis gondoltam hogy a hang gagyi lesz, de akkor máshogy fogalmazom. ÜBERGAGYI a hang, rettenetes, kurvaszar. így lehetne jellemezni

Nem is konkrétan rád gondoltam amúgy, meg nem is kell feltölteni semmi magánjellegű vidit, csak sokan mondtátok hogy vettetek, ezért mondom hátha megtudjátok állapítani hogy másnak is ilyen szar e.
Látatlanba mondom hogy a hang gagyi lesz.
Egyenlőre eg szobában lapsc10 mp-es sorozatom van ahogy teszekveszek de azt nem akarod megnézni.
Már mind a 342 gombot megnyomtam többszöris amit a közelemben látok.
Akkor Zolin kívül mindenki látja amit linkelek?
Szivat engem ez a zoligyerek

Akkor aki meg tudja nézni, meg ilyen kamerája is van (pár napja kb 10 hszt olvastam hogy énisvettem meg énis meg énis) vakkantson már valamit, hogy neki is ilyen gagyi a hang, vagy csak nekem.
nálam is működik..jó gombot nyomogatsz?
E van.
A hiba az on gepeben van
Már füstül a kattintó de nem.
Ra kell kattintani es a kepbol video lesz
Nem tudnak normálisan csak képet belinkelni.
igaz plexi mögött, de a gopronak annyira nem vészes a hangja szerintem:

http://youtu.be/84MbdVmlzkI
Azonnalviddki.
Hat nem viszem ki most egyik motort sem, mondjuk apuet nem lenne hulyeseg de megolne
Tehát kijelenthetjük hogy kutyávaljátszós sonyyakciósteszkóskamera TV-n nézve kurvajó.

Mostmárcsak motoron számítógépen nézve kéne tudni miarák van.