amit linkeltél karokat, abban ez benne van. HA erre a amit legutoljára linkeltél, rárakod egy átalakítóval a sonyt akkor azt csak fel le fogod állítani ezért nem tetszik nekem. Mindneképp kell egy kar hogy minden irányba tudjam állítani
Nem erted a szerkezetet.
A ragacsal a talpat felrakod ahova kell a kicsi es nagy karokkal be tudod allitani a felulettol valo tavolsagot es szogeket majd a csavarral lefixalod es ezt a csattintos cuccot teszed a tappba.
Egyszerubb tobb kar meg talp mint mindig ujra baxakodni a szogekkel.
Ezek tartosak lehetnek ? mert akkor ez igy filleres dolog. 2000 bol van egy rakat tappancs, 1000bol a kar es 200az atalakito. Sokkal olcsobb mint a vakumos es tobb helyre szerelheto is.
itt most egy csomagban 12db van (6lapos 6ívelt) és 10 csomaggal kell vegyél ? Ez így tuti lenne nekem is cska kell hozzá egy szár amit lehet állítani minden felé és egy átalakító a goproról sony-ra
Túrákon nekem a fejkamera jött be a legjobba, amit nézek azt veszi, nem csak előre lát, mindent lát. De ha valami vagány akció videót akarok csinálni akkor a motoron ide oda rakosgatnám oda meg folyton elbaszni egy ragasztót
A ragacsal a talpat felrakod ahova kell a kicsi es nagy karokkal be tudod allitani a felulettol valo tavolsagot es szogeket majd a csavarral lefixalod es ezt a csattintos cuccot teszed a tappba.
Egyszerubb tobb kar meg talp mint mindig ujra baxakodni a szogekkel.
Meg a J hook-al mert ilyen izéből sosem elég.
Ja és nekem van ilyen.
Viszont iszonyú szívós felszórja az ember és el is felejtheti míg nem kell.
Komplett műanyag meg a ragacs.
Nincs negyed ennyi lapos vagy enyhén íves felület a motoron összesen.
Ha megjönnek a csontok, akkor megcsinálom neked. Igen, 2,5cm az ültetése.