Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 talp kell mellé egy kar és egy átalakító. Zoli intézze csak a BBQ napot Kupec hozza a meggyes sütit én a kürtöskalácsot többiek meg csak sört
Az evi 3 bol az elso adag megvolt a baumax elott majd aprils-majusra megoldom mashol ha bezart.
viszel Zolinak pár kalácsot, aztán ha meleg lesz még mire odaérsz vele akkor csak rendel neked 2 talpat
Nemturkalok,nemturkalok.
én csak ragacsot veszek mert már felragasztgattam a talpakat és leszedtem de új ragaccsal még használható
mégis miből venném meg ?
A fel ebay-t felvasaroltatjuk vele.
akkor már ilyen sem árthat nehogy elhagyd a cuccot
amit linkeltél karokat, abban ez benne van. HA erre a amit legutoljára linkeltél, rárakod egy átalakítóval a sonyt akkor azt csak fel le fogod állítani ezért nem tetszik nekem. Mindneképp kell egy kar hogy minden irányba tudjam állítani
Nem erted a szerkezetet.
A ragacsal a talpat felrakod ahova kell a kicsi es nagy karokkal be tudod allitani a felulettol valo tavolsagot es szogeket majd a csavarral lefixalod es ezt a csattintos cuccot teszed a tappba.
Egyszerubb tobb kar meg talp mint mindig ujra baxakodni a szogekkel.
Ilyen a gyari sony is de nem tetszik mert nem lehet allitani
Mondjuk én megtoldanám ilyennel.

Meg a J hook-al mert ilyen izéből sosem elég.
Iszonyú szívós viszont picit nehézkesebb a rádugása,nem tizedmilire pontosak,összecsúszik de erőltetni kell.

Ja és nekem van ilyen.
az, vettem én is.
Ezek tartosak lehetnek ? mert akkor ez igy filleres dolog. 2000 bol van egy rakat tappancs, 1000bol a kar es 200az atalakito. Sokkal olcsobb mint a vakumos es tobb helyre szerelheto is.
Csak mondtam hogy nem drága.
Viszont iszonyú szívós felszórja az ember és el is felejtheti míg nem kell.
nem muszáj annyit venni és még olcsóbb is /darab
itt most egy csomagban 12db van (6lapos 6ívelt) és 10 csomaggal kell vegyél ? Ez így tuti lenne nekem is cska kell hozzá egy szár amit lehet állítani minden felé és egy átalakító a goproról sony-ra
100/db
Komplett műanyag meg a ragacs.

Nincs negyed ennyi lapos vagy enyhén íves felület a motoron összesen.
Szia!
Ha megjönnek a csontok, akkor megcsinálom neked. Igen, 2,5cm az ültetése.
Igen, és akkor befizetek hozzád egy ilyen akciót! Más nem nyúlhat a motoromhoz
Ennek milyen lehet a minősége ennyi pénzért ?
Nekem még a kerekek közelébe alacsonyra tett kamerák felvételei is tetszenek.
Túrákon nekem a fejkamera jött be a legjobba, amit nézek azt veszi, nem csak előre lát, mindent lát. De ha valami vagány akció videót akarok csinálni akkor a motoron ide oda rakosgatnám oda meg folyton elbaszni egy ragasztót