valakinek lenne 2 db kis gumija amibe be tudom csavarni a szélvédő plexi csavarját sv 650 s be? (2004-es évjárat)
a csavarok megvannak, csak még két darab gumi kellene amibe becsavarom.
ha van ilyenje valakinek természetesen kifizetem, valahogy megegyezünk
Valaki esetleg próbálkozott már utángyártott sv 650 s idom felszerelésével?
Köszönöm a tanácsot! Szerencsére van hozzá motoremelő szóval ezt a műveletet könnyedén eltudom végezni. Egyenlőre az átíratással vagyok elfoglalva azért nem néztem meg még alaposabban a láncot. :)
Üdvözlet az SV tulajok táborában!
A lánc ellenőrzését úgy tudod elvégezni,hogy a hátsó lánckeréknél,ahol a lánc érintkezik a lánckerékkel,a láncot hátra húzod,(jobb kézzel jobra húzod),olalról bele nézel,és ha el tudsz látni a lánckerék,és a lánc között akkor az cserés.Ha a lánc feszesen benne "ül" a lánckerékben akkor még jó.
A megnyúlt láncot pedig úgy tudod ellenőrizni,kell hozzá egy hátsó emelő,(vagyis jó hogyha van)hogy tudd forgatni a hátsó kereket.Úgy mint ha lánc feszességet néznél,a lánc közepénél emelgeted a láncot,kicsit fordítasz a keréken megint megemelgeted a láncot,megint fordítasz a keréken egy kicsit,megin leellenőrzöd.Ha nincs megnyúlva a lánc mindenhol egyformának kell lennie a "kilengésnek".Kb.2-4cm.Ha megvan nyúlva a lánc azt fogod érezni,hogy helyenként nagyobb a lógása.
Köszi szépen! Majd körbevezetlek itt titeket, mire kitavaszodik jólesz? Google viewről beseggelem úgy mintha magam jártam volna ott! Amúgy előbb is ezt néztem, de képen valahogy mindig más volt
valakinek lenne 2 db kis gumija amibe be tudom csavarni a szélvédő plexi csavarját sv 650 s be? (2004-es évjárat)
a csavarok megvannak, csak még két darab gumi kellene amibe becsavarom.
ha van ilyenje valakinek természetesen kifizetem, valahogy megegyezünk
Valaki esetleg próbálkozott már utángyártott sv 650 s idom felszerelésével?