Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok szép hely van amit érdemes megnézni, ez is köztük lehet
A hegyoldal havas idő kurvaszép napos bár volt egy nagy szakadék ott nagyon szép ködös volt.
Amúgy egy csuda hely.
Érdemes megnézni,nincsenek árusok,hotdogbüfé meg tömeg.Csak egy félsávnyi aszfalt és pár pad a tetején.
Békés hely.
Szép kis potyakörre zavartak el. 4:40-nél azért kicsit szűkre vetted a kanyart
Jól láttam hogy havasak voltak a hegyoldalak? Időjárás milyen volt? Esett, hideg volt?
Na bazz nem volt még hó egy szem se.
1x kapirgáltam valami lucskos vackot.
nem mintha hiányozna.
Szánkózni?
Mennyetek most.
Támogatom,sőt nekem már most mehetnékem van!
Balaton kerülés nem felvidék.
A város,város,város,város..............na van egy 2x2 sáv város,város,város nem volt a kedvencem.
Hazafelé volt.
Az útvonal akkor jó ha az oda-visszaút is kanyargós nem csak lezúzunk valahogy és majd lesz valami.
Az se rossz de más.
Itt Lavamünd nagyon jó a trizic-felé az alagút bexarás meg utána majd vissza jezrsko felé........ezért is terveztem meg így.

Amúgy akkor a cél és bázis Bled volt.Majd jött a mangart.
Lezavartak hogy ejj má ebjek egy kört és vegyem fel................ugyanis elfelejtettem bekapcsolni a kamerát.

menjünk mindkét helyre szerintem
Balatonfelvidéken kimondottan jókat lehet motorozni,nézelődni......novemberben motoroztam arra,csomó helyen új aszfalt van.
értem, hát motyó nélkül sokkal jobb azért menni
Az első nem jó mert ők szerintem tényleg szeretik de amúgy nyáron jó szezonban, akkor van egy kis kihívás benne, kerülgetni a sok turistát.
Ez hazaúton történt.
De ha volt egy táborhelyetek akkor a cuccot miért vittétek magatokkal? Vagy akkor ez a szakasz csak útba esett?
Szeretem is a balatonkerülést mint pap a misebort.

Vagy ördög a szenteltvizet...........vagy mittomén............
Huhh,az örök emlék marad,kilövődtem az ülésből aztán a hátam mögött lévő hengertáskára érkeztem vissza,de tuti jó szakasz pláne az osztrák oldala.
Az a kis bukkanó volt biztos az ébresztő, nehogy elaludjatok a nyeregbe
Így képek alapján is biztos hogy szép utak és helyek vannak arra, na meg ilyen kanyarok nincsenek a Balaton körül
megnéztem ezt a vadását,de arló szerintem sokkal jobb,olcsóbb és még közelebb is van az ország közepéhez...
bár kaja ügyileg gyengébb
...volt hogy Ózdról rendeltünk egy mázsa pizzát
Hátt változó.
A bledi videó 9:14-nél egy akkora bukkanó volt hogy teligázon majdnem kiestem a nyeregből a csomaggal a nyakamban.
Leértünk a végére megjelenik szotyi és mondja hogy akkorát dobtt rajta egy bukkanó a szlovén oldalon hogy majdnem átesett a hegyen teligázzal.

De jobb,vagyis csak kissé viszont sokkal izgibb és kanyargósabb.
Néztem a vidiket is, jó utakon mentetek! Kedv megvan hozzá, csak bírjam is ki seggel az utat

Útminőség milyen szokott lenni? Gondolom kicsit jobb mint nálunk?
Igazából csak lábtartóak jó de annak nagyon kellemes.
Igen csavart ki majd nagyobbat be.

kedvcsináló hátha.
Hmm, ezt se tudtam. Ha szeretnék akkor milyen a jó b.gomba? Csavarokat is kell olyankor cserélni a vason?
Nagyon hasznos kiegészítő kényelmi berendezés.
Simán fel lehet rakni rá a lábat és pihentetni út közben.
Nincsen. Kellene?