Mindenki eladta a környéken, így most nincs tervben. Mondd meg a Levi barátodnak, mert ha én mondom nem érti meg, hogy neki nem is adnék el semmit. Hátha így meg érti. Bár kétlem...
Kicsit késön, de csak beleugatok hátha érdekel titeket. Borsod megye, Vadna tó. Bányató volt régen, most ki van épülve faszául, vikkendházak, büfé, még wakeboard is van, de tömeg az nincs. Bükk lábánál, pár km és már kanyarogsz is fel a bükkbe. Lilafüred-Eger szakaszt gondolom nem kell bemutatni nektek.. Aggtelek-josvafö ring is egy köpésre, szlovák határ szintén negyed óra motorral. Akár még idegenvezetést is tudok vállalni a környéken
Szerintem meg pont szerpentinen vagy előnyben,könnyű motorral,könnyebb kanyarogni,tehát kevésbé fáradsz el,a bandithoz képest van 100kg előnyőd..........tapasztalatból meg uaennyi hátrányod!
Ha nekem ilyen motorom lenne csináltatnék rá egy komfortos ülést.
Mit HQ, meg mit hogy a Dani már 100 km után keresni a szállást.... HE? Mecsekben olyan 300 km-t mentem már egy nap, ez ugyan nem sok, mégis kevés Szerintem én 450ig jó vagyok/ nap, akár 500 is, ha nem végig szerpentín... Ha meg végig szerpentín, akkor levinném azt a 450et is 300ra De nemtudom.. ki kell próbálni mit mutat, egyszer meg kell tapasztalni.
Ha van konkrét időpont, szóljatok. Én most elsőkörben egy Szlovák kört szeretnék menni 2 napon át március 15-én. Meg a nyáron egy horvátot. De ha olcsóér lesz valami akkor jövök ám!
Ne becsüljétek alá a KTM-et és a KTMeseket
De inkabb hallgassuk az arcoskodasodat