Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg csodaszép hely, mindenképp látni kell! Hűvös volt, de nem volt vészes. És valóban havas volt!
Jó lenne idén megint kijutni...
Mivel rég nem voltam,szerintem a többiek se így próba kérdése talán.
Azt gondolom, csak volt valami olyasmi hogy míg régen a strandra jártak csak újabban már az apartmanos részen is előfordultak, vagy valami ilyesmi.
Gondolom kevesebben nem lettek.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Az tudjuk hogy Arlón az inuit helyzettel mi újság van mostanában?
Kormány kissé megemelve kb. 3 cm. Így már jó!
Az persze lassítva. Csak szivattok
Az sv csutkajaeleg kenyelmes, de r6 on 10km alatt elfaradtam, nem tetszett se a gikszer. Palyan kurva jo volt hogy tenyleg csak nezni kellett a kijaratot es koppig tekerni a gazt hogy be ne essen de utcara nem tartom jonak a csutkat
Amíg meg nem gondolom!
http://olx.hu/hirdetes/sv-650-...
Szerintem meg nem kell rajt támaszkodni
a csutkakormányos kényelmes ám, csak kell hozzá némi tricepsz
Pedig allitolag kenyelmesek mint a csutkakormanyos gepek
A nyáron jött velünk egy ktm szupermotyós srác egy laza 580km-es gurigára. Búcsúzásnál elég furcsa terpeszben járt amit kombinált szaró macska pózzal Mondta, legközelebb ilyen rövid kanyarra fel se hívjuk
Kivancsi lennek a Dani visszafele vagy mar odafele keresne szallast mert ledol a motorrol
Es azotta meg lassultam is mert oregszem.
Ha trentanal levo szerpentint is berakjuk 120 km.
Felora hu meg ha a mangarton es a ktm-est futon visszuk haza mert bealszik.
Valamit félre érthettél. Zoli direkt lassítva tette föl a felvételt, hogy lásd a tájat. Amit meg 4.40-nél említettél azt egyenesen kikockázta a kedvedért
En se de tippelek kb 100-150-et csak oda.Ettol HQ leterd]elne.
Telefonrol nem tudom megnezni, de mennyi lenne +200?
Pont ezert.Az arrebb van kicsit.
Ja jovanna csak a mangart nem szerepelt a linkelt utvonaladban, amit akartam is jelezni de van akinek sok a 600is
Mangart mondom.
Ezholvanez?
Fene a beluket.
Azért alul már felállítottak egy fabódét,szednek 5 eurót.
A Mangart simán megállja a helyét a top20-as hágókban,hát ha még széles út vezetne felfelé!