Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megint minek szeded szét azt a motort? Amúgy enyémen is nagyszerviz lesz (láncszett, szelephézag, termosztát)
Kb fingom nincs.
Januar,hideg,nyirkos kod van,motort februarban szetobom mint hulyegyerek a kiasautot.
Marcius 15 korul indul a szezon es meg ossze is koll csoditeni egy halom embert ami nehez lesz.
Kb. mikor?
Remelem elek meg akkor.
Hudemesszevan.
Remélem ezt olyan időpontban lesz, hogy nekem is jó legyen!
Ez a nagyság átka..........

Én jelenleg a 20. O gyűrűt,tömítést,központosító bizbaszt veszem.
Rateszed a hosszu attetelt vagy veszel egy normalis motort
túl korán adtam el az cuccot 1100k-ért, ha várok még 2 napot akkor ingyen lett volna a bálnakabát
Ezek a videók arrafelé készültek anno.
Jó a környék.

http://www.sportmotor.hu/motor...

http://www.sportmoto
r.hu/motor...
kajaaaaaa
Lehetne úgy is hogy kiszaladunk a legözelebbi osztrák aldiba mer ott jobb a kaja és vissza.
Úgy jobb?
Egy nap? Hát ez tényleg nem nekem való
Akkor nekem 3xl-es kell.
Mennyit mennél?
egy jó kis 600-as.
vettem egy bálnaszerkót 2XL méretben, az árához képest jó kis cucc szerintem. az egész eleje meg háta hálós meg a 2 kar is elől. szinte csak ott van kordúra anyag ahol esésnél leérhet alkar-váll stb.
vazelin legyen nálad, nem akarom egész éjszaka a sikítozást hallgatni
Tudtam én hogy sátrazni fogunk kettesben
Hegyhátszentjakab, de te nem lehetsz velem egy faházba....
Érdekl az útvonal meg a terv.
Valaki nagy hangú ember szervezze meg! Én jövök! Osztrák-Szlovén kis motorozással egybekötve ?
Most?
A képeket látva ez egy ellazulós hely , góóóóóóó
most esik le hogy én már voltam itt a Totalcar belsőség bulin a T-Max tesztmotorral, ott jött a szerelem itt a tóhoz gyalogolni kell, teljesen más helyen van mint a szállás, az utca másik oldalán. a strand jó de fizetős. nem vészes amúgy, főleg ha napközben úgyis Ausztria lesz a cél, a fürdés meg csak másodlagos. jó hely amúgy, van bolt, meg sült halas a környéken, talán más kajálda is.
Nyáron teszteljük le :)