Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem teljesen mindegy, alkalmazkodom xanaxot viszek mert szét leszek buzerálva de lesz ami lesz
jó ötlet,ott a helyem
...valahol még videóm is van a legutolsóról,jópénzé nem töltöm fel
Igény van.
Még az sem derült ki lenne e igény. Addig nem fektetek bele munkát míg nincs is rá igény
Igazából a Arlóban az a jó, hogy ha odamegyünk akkor gyakorlatilag rajtunk kívül senki sincs csak a napközben beengedett fürdőzők, ha balatonra mennénk ott tömeg, egymás seggébe veregetjük fel a sátrakat meg ilyenek. ezért keresnék esetleg egy hasonló kis tavas kempinget.
Kicsit igen, anyagilag, főleg hogy most vettem ruhát. Lehet úgy leszek mint egyszer. Inkább csak egy túrára megyek, de akkor nagyra.
Kiba....tt messze van a március még.
Na akkor Te szervezed a Balatonfuredit. Szerintem Sanyiek is mennenek masfele csak nekik az ott egy jolbejaratott helyuk
Beleszédülök.
Jó lesz az így is neked, majd körbe-körbe mész.
A 3 nap 1500 sok?
Ha engem kérdeztek nem kell sok ember, jó hangulathoz elég 10-15-20 is. Arló viszont messze lenne nekem, nem hiszem hogy egy hétvégére megérne 700 km-t motorozni oda vissza és akkor még helyben is topogni egy keveset. Viszont Balatonfüred az már közelebb lenne
Amúgy ha nem sérült a váz kétkilóért mozgatna.
Kell a fenének a tied.
Telóim vannak.
De ha kuka a váz akkor csak bontásra mehet.
Nagy valoszinuseggel. Mire ezt rendbe hozod, azon az aron megveheted az enyemet
Kinevezett disztag vagyok ha tudnek telorol kepet feltolteni meglatnad hogy miert
Mijóbenne?
Ha kituztok egy idopontot en jonnék. Juli elso hetvegelye ami tuti nem jo nekem, a tobbi menetkozben derul ki. De 99% megtudom oldani

Balatonfelvideket celoztak sokan a faces csoportban, 30-40ember. Jo lenne egy akkora talalkozo mint amiket kepeken lattam
Ha nem sikerül a rotafogyókúra nekem is kéne valami...........ez még elviselhető árú bálnaszerkó.
Namostemitkeresel egy SV-s fészbúkcsoportban?

a weblap szerint van minden méret Pesten is, de ha nem akkor megtapogatom kelonál aztán rendelek tőlük jó magyar szokás szerint
Nem is komolyan gondoltam, lattunk itt mar par keprt feherbalnakrol
Olyan.De az M5-bevezetőnél lévő bót kicsi,nem minden van minden méretben.Viszont ha megtippeled lehozzák soltvadkertről.

Az első teminátoros bőrszerkóm tőlük volt.