Lehetne.
Jó sok szenvedéssel megvan a kormánycsapágy is.
Vicces.
Alap hogy a hülye anyát meghúzni 40 -el majd vissza és ujra csak 15-el.
Majd a hidat 90-el.
Eltartott míg beállítottam azt hogy nem feszül és nem lötyög.
Massz le jobban es akkor nincs baj :D nekem amikot 2-3x leert es.megutotte a labam inkabb probaltam jobban kiulni, es gyorsultam is tavaszt kecsoval kezdem csak elfogyott a gumi de mar nem akarok erre feltenni egy uj szettet
Lehet, ez majd úgyis az éppen aktuális kínálatot látva fogom tudni eldönteni, fene se tudja milyen kihagyhatatlan ajánlatba fogok épp belefutni, lehet lesz egy megkímélt, sérülésmentes gyönyörű VFR 800-as hihetetlen baráti áron!
Nekem is oda húz a szívem! Viszont amin meglepődtem, hogy az itthon hirdetett GSXF-ekben nincs ABS, körülnéztem a német piacon, hasonló árakon vannak ott is, viszont 70 %-ban van. Megnéztem a regadót, az sem olyan vészes.
Hali! Nem, eladtam a roncsot. Már nem tudtam volna olyan bizalommal felülni rá mint régen. Veszek valami mást tavasszal. Még erősen töröm a fejem mit vegyek helyette, fura, hogy már egy másik SV-t se nagyon szeretnék. Nagyon gondolkodom a GSXF 650-ben, néha képbe kerül a gsf 600-as. Megy a matek...
Sziasztok! Nyáron összecsukott gépemről (SV 2005) eladóvá vált egy eredeti Suziki Sv tankbőr, nyeregtáska tartó konzol, és 6 db indexbúra (2 fehér, 4 narancs). Ha valakinek felkeltette ezek közül valami az érdeklődését írjon, vagy hívjon!
Legalább ránéztek az új hátsó gátlómra.
Esetleg zirc.
Jó sok szenvedéssel megvan a kormánycsapágy is.
Vicces.
Alap hogy a hülye anyát meghúzni 40 -el majd vissza és ujra csak 15-el.
Majd a hidat 90-el.
Eltartott míg beállítottam azt hogy nem feszül és nem lötyög.
Vasárnap még mindig napsütés de kurvahideg.
Vagy inkább beton térkövet használjak?
Széles utat! Pp