Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem nagyon jött össze azaz igazi sorjás gumi, ami szokott lenni. Nem tudom mi lehet az oka? Tán nem vagyok elég gyors a kanyarban, de a csík az eltűnt...
Hála az égnek.
Bár kéne időt szánni rá...........csak sose jön össze.Hétközben kicsi a nyüzsi a kispályákon.
El lehet tökörészni rajta hogy tudjak olvadtgumis meg reszeltlábtartós képeken feszíteni mint pocok a lisztben.

Nem vagyunk egyformák
Bár abban egyetértünk, hogy jó lenne erre a célra egy külön motor
Szia!
Megvan még. Denso márka és 2003-as SV650 N-hez való, de annyira nem kellett senkinek, hogy inkább magamnak megcsináltattam. Most éppen ott van a hüllő kft-nél és ha szép lesz és el akarom adni, az bizony már nem 15.000Ft lesz...
Hihetetlen de már jártam.Kakucson még SV-vel és euroringen.
Jó-jó de nem fogott meg annyira.
Ahhoz hogy igazán el tudjam magam engedni kéne egy olyan gép amit ha gombóccá gyűrök a nagy igyekezetben akkor ne legyen anyagi gáz és tudjam folytatni a szezont másikkal.
Ergo low cost páyagép valami rom cbr olcsón.

Az más kérdés hogy ha annyi kört megyek hogy meg tudjam jegyezni mi mikor jön bőven elunom magam.
Picit izgisebb nekem ha 100-150 Km-en sose tudom mi jön.
Szóvl sanszos hogy megyek de az is hogy nem.
Amúgy meg mivel a jelenlegi gép nem SV és volt SV-m tudom hogy jópár centikkel feljebb van gyárilag az a fránya lábtartó tehát sanszos hogy hiába tornászok ez nem fog leérni a vállam előtt.
Jártál már pályán? Én sem a Mecsekben raktam le a lábtartót (főleg nem burger evés közben )
Ha még nem voltál pályán akkor próbáld ki! Én beleszerettem!
A gumi szélén meg nem maradt más csak a rojtos jelei annak, hogy jó úton haladok
Mondjuk ezt a koptatómizériát nem értem.
Az életbe nem ért le lábtartóm.
Igaz maradt 3 milim a gumiból..............de a tank előbb ért eddig le mint a lábtartó.
Szó szerint.
Az nem ért földet sosem.Simán megtámaszkodik a genrátor-tank-hátsó lábtartó pároson a kormány meg stabilizálja.
Első meg a levegőben pilinckázik.Nyoma sincs rajta semminek.
És nem lötyög a helyén? Nem érződik gyenge minőségűnek? Arra gondoltam, hogy mivel kínai vacak ezért könnyebben törik vagy ilyesmi.
Jó, hogy ilyen olcsó meg minden, de azért ha pár száz km-re vagyok otthonról és letörik alattam a lábtartó az nem túl szerencsés dolog. Neked mióta van meg? Nyugodt szívvel mernéd ajánlani?
Én nem tudom ki mit mondott neked, de nekem az van amit belinkeltél. Nézd meg... nagyítsd ki

A mecsekiféle jó...............de vadászok gyári nem kínai shindengent.
És már találtam faca gyári generátort is.
Meg az új fesszabra
Zoli olyat kókányol Neked hogy csak na...mondjuk meg is kéri az árát, mert kell a pénz a sok mecsekburgerre
Megköszönöm!
Egy próbát megér, aztán ha bejön akkor meg tudok csináltatni valami szépet, hogy normálisan nézzen ki.
Valahol megvan a minta azt elküldöm neked és ha nem állsz hadilábon a flexel simán kivághatod magad is.
Na akkor már meg is vagy! :D
Képet tudsz mutatni? Kb mennyibe jönne ki?
privátban is jó, ha nem itt szeretnéd beszélni, adatlapomon van email cím!
Igen.
Rendelésre.Én.
Nem is látszott.KB 3-4 centit emelt és hátrébb ment.
A feljebb/hátrébb rakás?
Tegnap rákerestem itt a fórumon, láttam, hogy volt róla szó régebben.
Nem lenne rossz egyébként. Csinált már itt valaki ilyet? Azért érdekel, mert mégiscsak jó lenne valami igényesebb kivitelezés :) Hátha van valaki aki tud szépet csinálni és esetleg tervei is vannak hozzá.
2db KB 10x6 centis 5 mm-es acéllap meg 8-as fúró kérdése.
De, biztosan jó lenne, csak akkor már inkább veszek Atixtól egy darab balos bontottat. (5e+posta)
A jobb oldalival semmi baj nincs, a ballal is csak annyi, hogy nem lehet bele koptató csavart tenni, mert totál elkopott az előző és megpróbáltam kifúrni. Kár volt, mert ugye az alu elvezette a fúrót
Nem is értem, miért nem gondoltam rá. Ha lett volna itthon olyan ellentétes menetes csavar kihajtó szettem, akkor nem lenne ilyen bajom....
De mondom, így is használható, csak csavar nélkül. Tavaszra akarok valamit kitalálni rá, vagy egy új lábtartót ugye, vagy valami állítható szettet kéne, mert elég hamar leér pályán. Mondjuk jó hangja van a videón amikor végig karcolja az ívet :D
Na meg a következő projektem, hogy a kamerát a lengővillára teszem és az veszi ahogy karcol a lábtartó, remélhetőleg némi szikra kíséretében :D
Ez nem lenne jó neked?

http://www.ebay.com/itm/suzuki...
Köszi, akkor inkább kihagyom. Nem is a felrakás nehézségei miatt, hanem nehogy letörjön.
Nekem van ilyen, fel lehet varázsolni de nem az igazi az biztos
Közben Atix mondta, hogy ez kb semmire nem jó, úgyhogy ezt inkább kihagyom
Na az jó!
Konkrétan EZT néztem ki, de privátban kérdeztem az eladótól és azt mondta, hogy nem jó sv-be. Pedig a címben azt írja igen