Tegnap is voltunk gurulni egy cimborámmal (SV650S) amikor erdős részen jártunk a fák között tiszta vizes volt az út, nem száradt már fel a reggeli pára. Pedig délután 2 óra felé indultunk és tegnap még jobb idő volt mint ma.
hát igen sajnos, de én nyáron is mindig el akarok esni a Bükkben, szóval már megszoktam :) Viccet félretéve sanszos, hogy az erdei utakat már kerülöm. Inkább csak közlekedek a-ból b-be.
2007-es Sv650s-be első telóba jó választás a Motul Expert 15W-s teló olaj? Kissé keményebbet akarok mint a gyári, plusz már a csere amúgy sem ártana benne.
Esetleg ha tudjátok, hogy pontosan mennyi kell bele, vagy tudtok küldeni egy service manual-t az nagyon jó lenne.
Sárcok én azt mondom ha tudtok még holnap menjetek egy kört. Én ma mentem még egyet, most értem haza, igaz hazafelé kicsit hideg volt, meg alig láttam ki a sisakból a sok szúnyog miatt.
Most őszintén. Amikor 3.9l volt az átlagfogyasztásod, akkor azt a motorozást élvezted? Nem volt kellemetlen, hogy az összes gördeszkás megelőzött? A fogyasztás fontosabb Neked mint maga a motor, javaslom villanymotort vegyél, annak elég egy pár amper
Erdelyben 4literre jottem ki atlagban, horvatoknal 6liter. Igaz Erdelyben meg a kanyart sem lattam marnlassitottam viszont itthon 130-140es utazoval egykerekezgetve 170-200km- tudok elmenni egy tankkal az 13liter kb tehat 6folott vagyok, ha apuval megyunk hosszuba 220-240kmre eleg a 13-13,5 liter az meg kb 5,5.
2007-es Sv650s-be első telóba jó választás a Motul Expert 15W-s teló olaj? Kissé keményebbet akarok mint a gyári, plusz már a csere amúgy sem ártana benne.
Esetleg ha tudjátok, hogy pontosan mennyi kell bele, vagy tudtok küldeni egy service manual-t az nagyon jó lenne.
köszönöm előre is a segítséget!
https://goo.gl/maps/9WxBl
Azé ha nyerít ne közelíts.
Ha obszcén nemondel.
Tudom hogy van.
De mire eljutok.
Szombaton poppolunk, de ha kicsit is jó idő lesz majd írjátok meg hogy merre mentek.
Fázni nem szeretek.
Vasárnapra jobb mert napsütést és 11 fokot.
De még szereznem kell egy körmöskulcsot mert halál kiidegel ez a kormány anya.
Az sv se egyen ennel tobbet :D
Kiderül.
Most még húzok a kormánycsapágyon,23.-a és vasárnap sanszos.