Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lendkerék kéne,meg ha akadna szép állapotú hűtő,akkor az is.
Alvázszámból...
Mondd mi kell? 70/6321-829
Sziasztok!
Valaki tudna bontott alkatrészeket 2000-es sv650-hez?
Ha esetleg érdekel korábbi váz, azt tudok adni. ;)
Köszönöm szépen mindenkinek!
Nem csak az.
Igen sok a különbség.
Inkább az átépítés mélysége a lényeges.
Mennyit szánnak rá.
A lábtartók alacsonyabbasn vannak az N-en.
A kuplungkaron van tükörtartó,más a fékmunkahenger,a gázbowden elezetése,gázkar kialakítása,a kuplungbowden is más felül.
A lámpánál a vezetékezés is mivel 2 an az s-esen.
Némely tipusnál a hűtő betöltő sapka is más.
A villahíd evidens de az óra burkolat is sokmindenből áll.Ha nem veszik meg látszik csúnyán.
Sok minden különbözik, de mindent át lehet alakítani.
Bocsi elirtam ha fiatalabb akkor sehogy szerintem
Ha 2002 évjáratnál öregebb akkor szerintem sehogy.De ha öregebb akkor az N-en van takaró lemez a vízhűtőn.Ez az én véleményem ha tévedek bocs.
Forgalmiból?
upsz, a 0 lemaradt. ...650S...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy honnan lehet észrevenni azt, hogy egy SV65S-es verzió lett átépítve N-esre?
Meg kellene mérni hogy átad-e a relé. Multiméterrel egyszerűen meg lehet. Ha átad akkor tuti az indítómotor.
Na arra sosem gondoltam volna,köszi a tippet,meg a linket!
Helló!

Itt van a gyári száma az indító relének: 1-es számú alkatrész kompletten , ha újat akarsz.
Haveromnak mondjuk 2x csinált olyat hogy csak kattogott, mi is erre gondoltunk, de a szénkefe fogyott el az indítómotorban.
Hmm... még csak itt neten keresgéltem. Amugy jól irtam az alkatrész nevét? meg szerintetek az lehet a hiba oka? Azért köszi a tippet!
Őőőőőő.............mmmmmmm....................van olyan hogy suzuki bót.
Ott nézted?
Hy!
Alkatrészt keresek,a ráírt kód: MS5F-421 . A pontos nevét nem tudom,de talán az hogy indító relé. Az a baja hogy néha inditásnál csak kattog,és akkor az öninditó nem teker... :-( használtat nem szeretnék újat meg sehol nem találtam... Ötlet? Előre is köszönöm!
Én a helyedben simán meglépném.
Én igazából csak túrázásra fogom használni, nem tudom lenne-e értelme más cuccokat belerakni, azt szeretném ha full gyári lenne, leszámítva az S-ről, N-re való átalakítást.
Úgy jó.

Viszont a tippem hogy ne SV cuccokat használj fel hozzá.
Egy K4-K5 vagy utáni gixxer teló,első kerék,féktárcsák,villahidak R6R feéknyergekkel nem kerül sokkal többe és ütősebb.
Bár a sebességjeladót trükkösebb megoldani de nem lehetetlen.
Ha azt mondom 200 alatt volt? az milyen, még nincs nálam csak levan foglalózva... Kb én is úgy számolom az alkatrészek árát, plusz munkadíj, amit magamnak fizetek