Motul Motocool Expert sztem is fain cucc
Valahol olvastam régebben asszem itt a Sportmotoron,hogy a Motul az s.z.a.r,mert betrutymósodik,meg stb...aztán direkt kipróbáltam,és láss csodát soha nem volt gond vele,több motoromban,tesóméban,és haverok gépeibe is ajánlottam és egyiknek sem volt gondja vele
Az itthon kapható olcsóknál így van, de a drágáknál az aluba valók között van sárga, kék, zöld meg mindenféle színű...., de még az olcsóból is van zöld az unixnál csak oda kell figyelni mert furcsán kell keverni a töményet...
Sajnos a manapság kapható olcsó (de teljesen jó) aluba való piros így mindenképp valami trutymó színű lesz a végeredmény... ....persze lehet kapni zöldet, de az négyszeres áron van...
Közben megtaláltam azt a csavart én is . Az szintén világos, hogy blokkszétszedésnél jön ki a legtöbb, azért is használtam idézőjelet.
Viszont zöld színű a mostani fagyálló, így végképp igyekszem minél többet kivadászni a blokkból .
A hűtőfolyadék cserét csinálok. Ki tudom a motorból az "egész" hűtőközeget engedni? Van a hűtőrendszer alján csavar, amin kijön "mind"? A vízpumpa csövét leszedve + a motort oldalára döntve is marad benne szerintem kb. fél liter víz.
ha megnézed hahun az SV-ket, 90%-ban 20-30e között állnak az órák. Laikus azt gondolná 30ezernél szétesik a blokk :D 3-4év alatt lenyomják vele ezt a távot, a maradék 8-10évben nem is használja a 2. 3. 4. tulaj
érdekelne a dolog köszi aki meg elhiszi hogy egy 10 éves motorban 16e van az meg is érdemli. hány ilyet láttam már, és még bizonygatja a madár hogy milyen jó üzletet csinált meg hogy éveket állt motor stb. én narancssárgára gondoltam, olyat még úgysem láttam.
Mennyi érdeklődő van? Általába 35-40db 1000-es SV van fenn hahu-n és annak a 90%-a állandó. Úgy látom, h a millió környéki SV-k mozognak csak. Lehet fel kell vigyed az árát
Valahol olvastam régebben asszem itt a Sportmotoron,hogy a Motul az s.z.a.r,mert betrutymósodik,meg stb...aztán direkt kipróbáltam,és láss csodát soha nem volt gond vele,több motoromban,tesóméban,és haverok gépeibe is ajánlottam és egyiknek sem volt gondja vele
De ha tutira akarsz menni és van rá keret...
Bézbólütővel.
Ha bennmarad pár deci attól semmi baja nem lesz.
Viszont zöld színű a mostani fagyálló, így végképp igyekszem minél többet kivadászni a blokkból .
A hűtőfolyadék cserét csinálok. Ki tudom a motorból az "egész" hűtőközeget engedni? Van a hűtőrendszer alján csavar, amin kijön "mind"? A vízpumpa csövét leszedve + a motort oldalára döntve is marad benne szerintem kb. fél liter víz.
null
a led nem gond, pont azért kellene hogy ne a sajátomat buzeráljam mert félek hogy elbaszom
Bár a ledek pirosra lettek cserélve benne.
Nagyon csajos.
lehet megveszem Zoli 16ekm-es óráját meg lefestetem a télen és tavasszal felrakom 920e-ért