Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látszik, hogy ősz vége van...
Lassan a "milyen hűtőfolyadékot....?" nagyobb kérdés mint a "milyen motorolajat...? "
Motul Motocool Expert sztem is fain cucc
Valahol olvastam régebben asszem itt a Sportmotoron,hogy a Motul az s.z.a.r,mert betrutymósodik,meg stb...aztán direkt kipróbáltam,és láss csodát soha nem volt gond vele,több motoromban,tesóméban,és haverok gépeibe is ajánlottam és egyiknek sem volt gondja vele
Már össze-vissza színezik őket.
De ha tutira akarsz menni és van rá keret...
Az itthon kapható olcsóknál így van, de a drágáknál az aluba valók között van sárga, kék, zöld meg mindenféle színű...., de még az olcsóból is van zöld az unixnál csak oda kell figyelni mert furcsán kell keverni a töményet...
Ja.
Bézbólütővel.
Ha bennmarad pár deci attól semmi baja nem lesz.
Én úgy tudtam, hogy az alumíniumhoz a rózsaszínű jó. A zöld bántja az alut.
Sajnos a manapság kapható olcsó (de teljesen jó) aluba való piros így mindenképp valami trutymó színű lesz a végeredmény... ....persze lehet kapni zöldet, de az négyszeres áron van...
Közben megtaláltam azt a csavart én is . Az szintén világos, hogy blokkszétszedésnél jön ki a legtöbb, azért is használtam idézőjelet.
Viszont zöld színű a mostani fagyálló, így végképp igyekszem minél többet kivadászni a blokkból .
Inkább itt : link a 11-es csavart vedd ki és ott lejön a nagyja persze jó a cső lehúzás is, mindent blokk szétszedéssel tudsz leengedni... ....
Hali!

A hűtőfolyadék cserét csinálok. Ki tudom a motorból az "egész" hűtőközeget engedni? Van a hűtőrendszer alján csavar, amin kijön "mind"? A vízpumpa csövét leszedve + a motort oldalára döntve is marad benne szerintem kb. fél liter víz.

null
Ja-ja...sportdob és magas fordulati használat....nem ritka...
kiégett a szelep ülés?
Vagy verődik be a szelep, és ezért a vége emelkedik...
haggyadmár.. hülyegyerek.. :D
de erről a magyar emberek tehetnek... autókban is mind 180-220 ezer km van a 15 évesben is és az 5 évesben is
2 óra múlva nyomom a csengőt
a led nem gond, pont azért kellene hogy ne a sajátomat buzeráljam mert félek hogy elbaszom
ha megnézed hahun az SV-ket, 90%-ban 20-30e között állnak az órák. Laikus azt gondolná 30ezernél szétesik a blokk :D 3-4év alatt lenyomják vele ezt a távot, a maradék 8-10évben nem is használja a 2. 3. 4. tulaj
Bármikor jöhetsz.
Bár a ledek pirosra lettek cserélve benne.
Nagyon csajos.
érdekelne a dolog köszi aki meg elhiszi hogy egy 10 éves motorban 16e van az meg is érdemli. hány ilyet láttam már, és még bizonygatja a madár hogy milyen jó üzletet csinált meg hogy éveket állt motor stb. én narancssárgára gondoltam, olyat még úgysem láttam.
Amúgy ingyen a tied.Csak be kell szerelni.
Fehérre festesd.Rég láttam olyat.
0,0
lehet megveszem Zoli 16ekm-es óráját meg lefestetem a télen és tavasszal felrakom 920e-ért
Mennyi érdeklődő van? Általába 35-40db 1000-es SV van fenn hahu-n és annak a 90%-a állandó. Úgy látom, h a millió környéki SV-k mozognak csak. Lehet fel kell vigyed az árát