Én is kaptam a Zolitól többször is, meg sok mindenkitől, így ha meglátom ki sem nyitom ,hanem azonnal törlöm.
Ez nem a Zoli huncutsága, de nem is tudom hogy kié.
Mint kiderült ÉN is küldtem ilyet a tudtomon kívü másoknak
Ha valaki tud valamit erről az őröletről az megoszthatná
Zoli vazz....azzal a hülye spam-mel rendesen magadra uszítottál mindenkit... ...én nem szóltam érte mert még jól is esett, hogy gondoltál rám és meghívsz mindenféle oldalakra.
Mostanában én is gondolkodtam h jó lenne beruházni egy GoProra.Ebayt nézegettem , de még várok kicsit hátha még jobban lenyomja majd a 3+ a többi árát!
Újpesten ismét pizzáznánk egyet a megszokott helyen.
Kaja gyanánt pizza, hidegtál, és rengeteg desszert.
Motorral érkezőknek fagyi egyet fizet kettőt kap.
Este 17-18h-tól várunk mindenkit az Andrettiben: IV. ker. Váci út 13. Bejárat a József Attila u. felől.
Időpont: november 8-a péntek!
qrva bömös aksi is igy szivatott
Autó aksiról simán indult,saját kicsit döglödö aksiról nem inditott,viszont ha rövidre zártam az inditó relét akkor tekert még kicsit.
Az egész elektronika dob egy hátast (és nem indit) ha az inditás miatt leesik a fesz.
Vegyél egy normális aksit,aminek nagy az inditóárama. (nem esik le a fesz mert birja a nagy áramot)
Ez rágalom
És asszem tőled indult elsőnek.
Ez nem a Zoli huncutsága, de nem is tudom hogy kié.
Mint kiderült ÉN is küldtem ilyet a tudtomon kívü másoknak
Ha valaki tud valamit erről az őröletről az megoszthatná
Ha tudom előre akkor még ezt se vettem volna.
Szívás hogy mennyiért mennek még a legrégebbi kamerák is.
link
Mostanában én is gondolkodtam h jó lenne beruházni egy GoProra.Ebayt nézegettem , de még várok kicsit hátha még jobban lenyomja majd a 3+ a többi árát!
És hova kell rakni?
Kaja gyanánt pizza, hidegtál, és rengeteg desszert.
Motorral érkezőknek fagyi egyet fizet kettőt kap.
Este 17-18h-tól várunk mindenkit az Andrettiben: IV. ker. Váci út 13. Bejárat a József Attila u. felől.
Időpont: november 8-a péntek!
...ennyiért meg fönyeremény (majdcsak nem lesz nagy gondja)
Autó aksiról simán indult,saját kicsit döglödö aksiról nem inditott,viszont ha rövidre zártam az inditó relét akkor tekert még kicsit.
Az egész elektronika dob egy hátast (és nem indit) ha az inditás miatt leesik a fesz.
Vegyél egy normális aksit,aminek nagy az inditóárama. (nem esik le a fesz mert birja a nagy áramot)