Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegyiket a másik oldalról.
szia zoli és melyik oldalról mert valamelyik oldal peremezve van úgy tudom.
Ki kell ütni egy dórnival a másik oldalról.
szia van első is csak le kell szednem kicsiket rakok fel de az enyém ezres 2005-ös ha érdekel írj:rutzferenc@gmail.com
sziasztok segítséget szeretnék kérni tudja valaki hogy kell kiszedni a kerekekből a csapágyakat színterezni szeretném őket. a gép:sv1000s 2005-ös segítségeteket előre is köszönöm!:)
szia van egy pár hátsó indexem 1000 ről 2005-ös ha érdekel 06304086645
Sziasztok! Egy pár gyári indexet keresek előre! (SV650S K6)
Hornet 600 a legjobb minden szempontbol
Utas szempontjából állítólag jobb a Bandit. A barátnőm szerint legalábbis.
Ezért is választanék inkább ST 1050-es Sprintet.
Van teljesítmény meg nyomaték váz stabil fék jó.
Idom is van.
Persze tudjuk hogy negyedannyira se jó mint bármi más............de lesz..m a lentebbi úr zrikálását.
Holnap, azaz vasárnap:
Egy lájtos 300km gurulás, amolyan szezonzáró.
Vác-Salgótarján-Ózd-Bátonyterenye-Nógrádi hambi-Vác.
Találkozó Vácon az OMW kúton (régi 2-es út, Duna út kereszteződés) 11.00-kor.
3 évig hajtottam sv 1000-et de mentem bandit 1200-vel is. SV 1000 jobb futómű és hang ha normális lendületes motorozásban gondolkodsz mindekettő nagyon jó gép. Ha kicsit sportosabb kanyargósabb gép kell jobb a SV. fogyasztás az Sv-nél nagyon csuklófüggő. Én 130-160 között jártam az SV-vel és nekem átlagban 6 litert evett. Lényegében az SV egyedibb de egyik vassal sem jársz rosszul
Sv1000-nek jobb a váza,futóműve,a bandit simábban megy,viszont jobban hintázik,tekeredik,az 1250-nek kényelmetlen az ülése,átalakítást kíván,igazából nagyot egyikkel sem hibázol,a neked szimpatikusat válaszd,ha lehet próbáld ki vásárlás előtt mindkettőt!
Igen túra, külföld a hegyekbe. Kanyarvadászatot nem tudom lehet-e vele, úgy mint a kis SV-vel. 2 személy miatt cserélném a kis SV-met le.

Bandit fórumban egy ember hozzászólt a kérdésemhez, ő azt írta hogy kényelmetlen, és hogy elkopott a váltója pár ezer km alatt.
Egy ismerősöm azt írta 100x kényelmesebb mint az SV, és keveset fogyaszt.

A Honda CBF1000-ről letettem a Bandit 1250 kinézete miatt, tudni ugyanazt tudja.
Vfr800-ról azért tettem le, mert jobban kell pörgetni mind az SV-t, meg ültem rajta és nem jött át a kényelme, meg a kinézete sem.

Az SV1000 nagyon tetszik, de mégis gondolkodok még a Bandit 1250 között.

Köszönöm a segítséget!
Ebben a sorrendben.
Amúgy az alacsony súlypont tetszett.
VFR az 1 nehéz dög......könnyebbet keress!
Mire szeretnéd használni,túra,külföld,kanyarvadászat vagy hétvégén 1-1 kisebbb karika,1 v 2 személy?
Na majd akkor grarula!
Na Vanyek,gratulálok!

Hozzászólván a "legjobb" motorhoz,mindenki szeresse azt ami van
Egy márka típus úgy sem tetszhet mindenkinek!
Egyik ebben jobb,praktikusabb,másik másban.

Távolabbi motoros jövőmet nézve,egy V2-esbe majd be kellene azért ruháznom,mert hiányzik De ez még odébb volna
Nem.....csak rezignalt,beletorodo.
A gyereknek igen orulok.nagy orom es felelosseg.csak hajra.es legy gondoskodo apa.
Hogy hangoztatod mi a velemenyed az angol markarol,meg hogy mit vennel..........bocs elore is de k..vara nem mozgat.

Ez van.
Érzékeny vagy még mindig Zoltán Nekem most a világ legjobb motorja a VFR1200X, majd talán 5 év múlva lesz rá pénzem. Addig meg nevelgetem a pár nap múlva születendő gyermekemet... motorozni úgysem fogok mostanában
Talán a Hondánál és az Alekonál is jobb.
De a Multicarnal biztos.
Ha te mondod főnök.Felőlem.
Ha a világ legjobbja nem is, de a Triumphnál jobb az biztos Amúgy én már eladtam, úgyhogy nekem mindegy...
Amúgy a bandittopikban keress funokat.
Van bőven.

A világ legjobb motorja ottan.