Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos, még mindig erejében van! Igaz a 2.ban gázra kerékre állítást túlzónak érzem, még 49es hátsó lánckerékkel is.
az már egyéni probléma
Huhh a pénzt is.
rossz helyen keresed azt az ingyen gumit
Ritka jó darab a 650-ek között! Buzeráltam, párszor apróságot rajta (csak a kötelezőket) és hát nem sok olyan volt akkoriban.
Nekem az ingyengumi jön be....................de olyat csak az SZTK-ban lehet kapni oda meg nemmegyek.
szumma szummárun a túra gumik nekem nem jöttek be. Utcai sport gumim is volt.(michelin pilot power ) Na az is jó volt de az is sport gumi.
metzeller rennsport
amit most van az tetszett pár helyen tuti leszedték a kavicsok a fényezést a bukomról amiket feldobáltál
Jó biztos így van. A motor revüben is biztos ezt írják.
igen, nehezebben melegszik. Ám a keverék miatt sokkal alacsonyabb az üzemi hőmérséklete, és hidegen jobban is tapad. Szóval egy esős őszi túrán amikor nem a döntögetés a cél hanem a sima menetelés, és mindkét gumi messze van az üzemi hőmérsékletétől, akkor a túra sokkal jobban fog tapadni. Nagyobb esőben pedig a mintázat is megmutatja előnyét
Kéretik kicsit erősebb idegzetet fejleszteni.
Évek óta szarul kanyarodok.

Egy erőteljes visszaesés utáni gyengélkedésben szenvedek.
Évek óta ezzel etetsz minket
Ez szerintem nem igaz. Volt már Conti road atack-om is (tipikus sport túra abroncs) meg pálya gumim is(metzeller racetech). A road atack nehezebben melegedett mint a pálya gumi....Ez a tapasztalatom.
megijedtem már egy kicsit
Zolié az adásvételi szerint pécs közelébe vitorlázott.

Jóis vót az.De nem sajnálom.Van máááááásik.
Meg még lesz is.
Csak előtte kicombosodom kanyartechnikában.
Zoliét soha, semmi pénzért
olvasd el újra :D Nem Zolié, csak ugyanolyan kék N-es. Régen Budmyke néven volt itt. Zolinál találtam pár galériát/videót ahol együtt mentek, illetve ha jól tudom, Sanyi szervizelte egy ideig
most nálad van Zoli motorja ?
Gondolom most is mászkál.

És inkább egy dögös szőke 20-as hosszúcombúval mint ezzel a sok koravén kriplivel.
jaaa :DD Zolinál láttam hogy régen sokat mászkált veletek, úgyhogy Zsuzsi már ismer titeket személyesen, csak én nem
Vegyél egy épet.
2005-ös
csak azt se tudom hol kezdjem, kókányolni nem igazán szeretném, de ha mégis meglehetne úgy oldani az jó lenne:)
meg azt se tudom hol találnék ilyet =/
Na vazz, most jöttem rá, hogy a motorról van szó. ...bár Budy-ról sem tudhatjuk.