igen, nehezebben melegszik. Ám a keverék miatt sokkal alacsonyabb az üzemi hőmérséklete, és hidegen jobban is tapad. Szóval egy esős őszi túrán amikor nem a döntögetés a cél hanem a sima menetelés, és mindkét gumi messze van az üzemi hőmérsékletétől, akkor a túra sokkal jobban fog tapadni. Nagyobb esőben pedig a mintázat is megmutatja előnyét
Ez szerintem nem igaz. Volt már Conti road atack-om is (tipikus sport túra abroncs) meg pálya gumim is(metzeller racetech). A road atack nehezebben melegedett mint a pálya gumi....Ez a tapasztalatom.
olvasd el újra :D Nem Zolié, csak ugyanolyan kék N-es. Régen Budmyke néven volt itt. Zolinál találtam pár galériát/videót ahol együtt mentek, illetve ha jól tudom, Sanyi szervizelte egy ideig
2005-ös
csak azt se tudom hol kezdjem, kókányolni nem igazán szeretném, de ha mégis meglehetne úgy oldani az jó lenne:)
meg azt se tudom hol találnék ilyet =/
Egy erőteljes visszaesés utáni gyengélkedésben szenvedek.
Jóis vót az.De nem sajnálom.Van máááááásik.
Meg még lesz is.
Csak előtte kicombosodom kanyartechnikában.
És inkább egy dögös szőke 20-as hosszúcombúval mint ezzel a sok koravén kriplivel.
csak azt se tudom hol kezdjem, kókányolni nem igazán szeretném, de ha mégis meglehetne úgy oldani az jó lenne:)
meg azt se tudom hol találnék ilyet =/